Nyereményjátékok

Nyári szabadság idejére ajánljuk

Interjú Endrei Judittal






Egy könyvkiadással foglalkozó, és sokat olvasó ember milyen könyveket ajánl a nyári szabadság idejére?



Nyáron elsősorban pihenni kell, ilyenkor magam is olyan könyveket veszek kézbe, amelyek kikapcsolnak.
De most mégis egy olyat ajánlok, amely egyszerre szórakoztat és nagyon hasznos lehet olvasója számára. A Sztárdiéta című könyvemről van szó.



Miért szórakoztató?





Népszerű, sokak által szeretett művészek, televíziósok mesélnek arról, nekik hogyan sikerül egészségesen élni, mi mindent tesznek meg azért, hogy testben és lélekben fittek legyenek. Oroszlán Szonja, Nagy Bandó András, Jakupcsek Gabi, Gálvölgyi János, Vágó István, Béres Alexandra, Csonka András, Pataki Ági,Szandi és még sokan mások osztják meg velünk élet- és ételreceptjeiket.
Dr. Pados Gyula táplálkozási szakember és dr. Osváth Péter sportorvos sok-sok megszívlelendő, hasznos tanáccsal szolgál, amelyekre nem árt nyáron is odafigyelni. Csak ajánlani tudom a nyári étrendet, ha valaki kipróbálja és néhány hétig követi, biztosan könnyebben megszabadul néhány kilótól is. Magam is ezt teszem most, már nagyon rám fér egy kis „rendcsinálás”.


Mi nem maradhat ki a bőröndből, ha pihenni mész?


Sokféle olvasnivalót viszek, de krimi biztosan van közöttük. Az idei nyár slágere Darja Dancova: Férjuram hitvese című ironikus krimije. Ki ne szeretne olyan krimit olvasni, ami nemcsak izgalmas, lebilincselő, hanem sok-sok iróniával átszőtt történet is. Miközben a fordulatos cselekmény magával ragad, aközben jót szórakozhatunk a humoros helyzeteken, szellemes párbeszédeken. Nem véletlen tehát, hogy világszerte oly népszerűek Darja Dancova, az „orosz Agatha Christie”-ként emlegetett írónő krimijei. Ráadásul a mai Oroszország milliomosokkal, maffiózókkal, nem mindennapi figurákkal „színesített” életébe is bepillanthatunk.


Darja Dancova: Férjuram hitvese





Be lehet-e bizonyítani egy ember ártatlanságát, ha minden ellene szól? Maxim Poljanszkijt, a dúsgazdag “új oroszt” letartóztatják hetedik felesége meggyilkolásának vádjával. Ám minden gyanú ellenére a krimi kedvelő, szabadidejében lelkesen nyomozó Dása Vasziljeva biztos abban, hogy volt férje képtelen lenne alvó felesége fejét szétlőni…. Ezért elhatározza, majd ő megkeresi az igazi bűnöst. De az ellenfél mindenre elszánt, a titokzatos gyilkos mindig megelőzi őt, újabb és újabb holttesteket hátrahagyva. Az üldözés hevében Dása elfelejtkezik minden óvatosságról, és emiatt még saját életét is kockáztatja…





Játssz velünk, és ha melléd szegődik a szerencse megnyerheted Endrei Judit: Sztárdiéta  című könyvét vagy Darja Dancova: Férjuram hitvese című ironikus krimijét! 





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top