Nyereményjátékok

A Bioenergetic Kiadó könyvei

Világkép, reiki, mandalák... A Bioenergetic Kiadó könyvei ezeket az érdekfeszítõ témákat boncolgatják. Ismerkedj meg a könyvekkel, melyeket meg is nyerhetsz, ha részt veszel nyereményjátékunkon!

VILÁGKÉP – létezésünk innen és túl
ezoterikus-tudományos antológia





A VILÁGKÉP című új kiadványunkkal az ezotéria iránt mélyebben érdeklődő olvasóknak kínálunk új, érdekes, formájában-tartalmában is színes olvasnivalót. Célunk, hogy olyan írásokat mutathassunk be, amelyek segíthetnek tudásunk megalapozásában, rendszerezésében, illetve bővítésében. Az ezoterikus és a tudományos szemléletmódot állítjuk egymás mellé bizonyos témákban. Tudományos igényességű rövid értekezéseknek is helyet adunk.

Mindebben olyan neves szakértők segítségére számíthatunk, mint Werner Ablass, Peter Orban, dr. Diethard Stelzl, Bíró Dénes, Sz. Mikus Edit, Varga Sándor, dr. Daubner Béla, prof. dr. Héjjas István, Kövesi Péter, Rákos Péter – hogy csak néhányukat emeljük ki.

A kiadvány főszerkesztője Balogh Béla – nevéhez fűződnek olyan nagy sikerű könyvek, mint A végső valóság, a Gyógyító meditáció és A tudatalatti tízparancsolata. A VILÁGKÉP fővédnöke Dr. Rüdiger Dahlke, a Belső utazás, a Testi és lelki megtisztulás, a Női egész-ség, a Súlyproblémák, A dohányfüst pszichológiája és a Meditációs kalauz című könyvek szerzője, illetve társszerzője.

Egy-egy témát általában 3-4 oldal terjedelemben mutatunk be, mely így megfelelő tárgyilagossággal és tömörséggel, ám kellő mélységben avatja be Olvasóinkat az ezotéria legizgalmasabb újdonságaiba. Minden számunkhoz CD-t mellékelünk, Balogh Béla vezetett meditációjával.

A VILÁGKÉP kéthavonta jelenik meg, első száma már kapható, Balogh Béla Fénymeditációs CD-jével. Megtalálja az újságárusoknál, könyvesboltokban és egyes bioboltokban, illetve előfizethető a kiadónál. (Bioenergetic Kiadó, 1121 Budapest, Svájci út 13., www.bioenergetic.hu)

Tanmaya Honervogt: Reiki – a belső harmóniához vezető út





A reiki – jelentése: Univerzális Életenergia – egyszerű és természetes módszer, eredete az ősi buddhista írások keletkezési idejére nyúlik vissza. Alkalmazása során két kezünkkel gyógyító energiát adunk át.
Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik önmagunk és mások belső harmóniájának helyreállítására. A reiki éppen ennek a gyógyításnak a gyengéd, egyben az életünket is gazdagabbá tevő módját kínálja. Célja, hogy az elsajátított technikák alkalmazásával az élet kihívást jelentő szakaszaiban érzelmi egyensúlyunk és egészségünk fenntartásához kellő erővel, önismerettel, szeretettel és elfogadással rendelkezzünk.

A reiki
• helyreállítja a szervezet természetes energiaegyensúlyát, fokozza öngyógyító képességét,
• elősegíti a mély ellazulást, amely nyugalmat és jó közérzetet teremt,
• erősíti az immunrendszert, oldja a fájdalmat és a stresszt,
• visszaállítja a spirituális egyensúlyi állapotot és a mentális jóllétet – távgyógyítással is!

Térhatású mandalák





Ma már egyre többen tudják, hogy a „mandala”, ez az ősi szanszkrit szó azt jelenti középpont, varázskör vagy titok, és egyre többen keresik és találják meg ezeknek a „varázsköröknek” a szemlélésével, festésével belső nyugalmukat és erejüket. Ez az ősi szimbólum még legegyszerűbb formájában is minden létező alapját szimbolizálja, hiszen a kör az örök élet jelképe. A mandala egyenesen a teremtés alapszerkezete. A mandala a szemlélődés és az elmélyülés eszköze. A mandalák segítségével képessé válhatunk arra, hogy ráhangolódjunk a makrokozmoszra, felismerve benne önmagunk helyét, szerepét. A térhatású mandalák pozitívan harmónizálják a környezetünkben lévő energiatereket. A könyvben 40 kifesthető mandalát találunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top