Nyereményjátékok

Mesehajóvá változik az A38 Hajó






Budapest, 2006. június 7. A Magyar Mesezenekar Zsebtévé Turnéja 2006. július 15-én, 22-én és 29-én, valamint augusztus 5-én, 12-én és 19-én 16:30 órai kezdettel látható és hallható az A38 Hajó tetőteraszán.


 Augusztus 20-án ugyancsak 16:30 órától a Kolibri Színház művészeinek „Csináljunk zenekart” c. előadását tekinthetik meg az érdeklődők.



Ezt követően 20-án 20 órától a Magyar Mesezenekar ünnepi „tűzijáték koncertjével” zárul a Mesehajó nyári évadja.


Hetedik évadához érkezett idén tavasszal a Mesehajó. A 2000 nyarán indult kulturális programsorozat sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy évek folyamán a budapesti Duna szakasz mellett már Vácon is indultak mesejáratok. Emellett évek óta nagy sikerrel működik a balatoni és az idei évtől már a tiszai mesehajó járat is.

A gyermekpiac vezető televíziói és gyermeklapjai támogatásával eltelt hét esztendő további újításokra serkentette a mesehajó legénységét.

Idei nyáron új arculattal, immár nyitott, szabadtéri előadásokkal is szórakoztatják a nagyérdeműt. Júliusban és augusztusban, összesen nyolc alkalommal, szombat délutánonként, illetve augusztus 20-án vasárnap délután és este az „új Mesehajó” tetőteraszán, a Petőfi-híd budai hídfőjénél horgonyzó A38 hajón rendeznek előadásokat.
Az új helyszín varázsa mellett az sem elhanyagolható, hogy két olyan produkció megtekintésére nyílik lehetőség, melyek eleddig még nem, vagy csak néhány esetben szerepeltek budapesti és Pest megyei színpadokon.







Július 15-től hat szombat délután és egy vasárnap este alkalmával a Magyar Mesezenekar előadását tekinthetik meg az érdeklődő gyermekek és szüleik, nagyszüleik. Augusztus 20-án délután a Kolibri Színház művészeinek, Rácz Kármennek és Rácz Krisztának „Csináljunk zenekart” c. előadása látható majd, Bornai Tibor szerzeményeivel.
Az augusztus 20-án 20 órától a Magyar Mesezenekar évadzáró koncertje hallható, majd programot követően, 21 órától a tűzijáték varázslatos látványában is gyönyörködhet az A38 Hajó tetőteraszáról a Tisztelt Nagyérdemű.

Az előadásokra jegyek a hajó információjában (061-464-3940, www.a38.hu , info@a38.hu ), valamint az ismert jegyirodákban válthatók.

A jegyek ára: 1350 forint,
augusztus 20-án az esti előadás esetében 1850 forint, incl. tűzijáték

Esőnapokat az előadást követő szombati napokon tartjuk.

Bővebb információ az előadásokról: www.mesezenekar.hu


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top