Nyereményjátékok

Danubius Music Produkciós és management iroda programjai

A Danubius Music koncertszervezõ, produkciós iroda vezetõsége hitvallásának tekinti a nemzetközi zenei mûfajok kiválóságainak, sztárjainak bemutatását a hazai közönség elõtt.





Küldetésünk a Magyarországon alkotó világklasszis zenészek, művészek menedzselése, népszerűsítése, szerepeltetése a rendkívül magas elvárásokat támasztó nemzetközi zenei „piacon”.



Ezekből nyújtunk most ízelítőt a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, 2006. július 18. és 25. között a lent felsorolt produkciókkal.


Matt Bianco

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2006. július. 20

Matt Bianco világpremier Budapesten! Fővárosunk ad otthont világkörüli koncertjük első állomásának!

Magyarországon először ad koncertet a régóta várt világhírű formáció, a Matt Bianco!





A kilencvenes évek eleje óta óriási népszerűségnek örvendő brit csapat, a Matt Bianco, nevét Mark Reilly énekes fémjelzi. A koncerten az új albumuk (Matt’s Mood) bemutatása mellett elhangzanak régebbi, nemzetközi toplistákat vezető slágereik is. A 80-években robbantak a zenei életbe, igényesen ötvözve a Jazz és a Latin Pop ritmusokat. Első nagy sikerük 1984-ben a Get Out Of Your Lazy Bed. Későbbi zenéjükben egyre jelentősebb szerepet kapott a jazz, különösen, amikor Danny White az, ex-török zongorista csatlakozott hozzájuk. Danny White régi partnerét, Basia-t is az együtteshez csábította, a kiváló brazil tónusú női hang még izgalmasabbá tette a muzsikájukat. Rendikül mozgalmas a lengyel misztikus líra és a temperamentumos brazil ritmikus zenei világ keveredése.






A Half a minute közös sikere után külön utakon folytatták a zenélést. Danny és Basia öt sikeres lemezt adott ki. Reilly ma több zenei géniusz között Mark Fisher billentyűssel játszik együtt. Mark Fisher-ék, Matt Bianco név alatt hét nagyszerű albummal jelentek meg a zenei piacon. Danny és Mark 2005-ben találkozott egy stúdióban. Igazán sikeres volt a randevú, mert Basia támogatásával újra összeállt a legendás csapat. Eredménye egy fantasztikus új CD, ami a slágerlistákon Jammie Cullum, Diana Krall, Norah Jones lemezei mellett szerepelt. Az új Matt’ Mood album az egyedülálló szaxofonos Ronnie Ross emlékét idézi.



Mark Reilly és Danny White közös hajdani nagy slágerei (Get Out Of Your Lazy Bed, Sneaking, Out The Back Door és a Whose Side Are You On, Yeah –Yeah) után új lendülettel indulnak, hogy meghódítsák a nemzetközi slágerlisták csúcsait. Új albumukon kiadatlan felvételeikkel emléket állítanak a trió régi munkatársának, a tíz éve halott Ronnie Ross szaxofonosnak, akinek játékát, a különleges zenét kedvelő közönség Lou Reed Walk on the Wild Side -jából ismeri.







Nagy slágereik:
Ordinary Day; I Never Meant To; Wrong Side Of The Street; La Luna; Say The Words; Golden Days; Ronnie’s Samba; Kaleido-scope; Slip and Sliding; Matt’s Mood III



Danubius Music Kft.
Budapest
Krúdy Gyula u.6.
1088

www.danubiusmusic.com  
E-mail: info@danubiusmusic.com  
Tel/Fax: +36 1 222 33 88

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top