Nyereményjátékok

Danubius Music Produkciós és management iroda programjai

A Danubius Music koncertszervezõ, produkciós iroda vezetõsége hitvallásának tekinti a nemzetközi zenei mûfajok kiválóságainak, sztárjainak bemutatását a hazai közönség elõtt.

Küldetésünk a Magyarországon alkotó világklasszis zenészek, művészek menedzselése, népszerűsítése, szerepeltetése a rendkívül magas elvárásokat támasztó nemzetközi zenei „piacon”.

Ezekből nyújtunk most ízelítőt a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, 2006. július 18. és 25. között a lent felsorolt produkciókkal.


A Nők Lapja bemutatja:

Bogármese
/ Mesés Tánc Show /







Helyszín:
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2006. július 25.
(Esőnap: 2006. július 26.)

Meséjét írta: Lázár Ervin és Lázár Zsófia

Közreműködnek: a Madách Musical Tánciskola növendékei.



Egyszer, amikor a gonosz páncélfejű grafitbogarak uralkodtak az erdőben, egy éjjel gyönyörű, gyógyító erejű virág nőtt a rét közepén, és a varázsvirág visszakergette a szürke bogarakat a föld alá. Ám egy napon hatalmas vihar támadt, és letörte a varázsvirágot. A szárát a szarvasbogár vette el a szél ellen támasztékul. A széthullott szirmokat – a fejük fölé tartva – különböző bogárkák vitték magukkal az eső elől menekülve: egyiket a hangyák, másikat a legyek, harmadikat a szeméthasznosító bogarak, negyediket a szkarabeuszok. Az ötödik szirom a Szivárványos Bogárkához került, de őt meglátták a föld alól kiszabaduló szürke bogarak. Majdnem elfogták, a karján meg is csípték, elmenekült, de a csípéstől megbetegedett. Vajon sikerül-e új barátjának, a Csillagszemű Bogárkának még időben újra összeraknia a varázsvirágot, hogy Szivárványos meggyógyuljon és a szürke bogarak, ismét visszabújjanak a föld alá…?







Könyvkiadó: Nők Lapja (Sanoma Rt.)
Előadja: KFKI Kamarabalett, Madách Musical Tánciskola növendékei
A mesét színpadra alkalmazta: „4 for one” :
Sárközi Gyula
Jurányi Patrick
Kovács Zsolt
Kováts Gergely Csanád


Danubius Music Kft.
Budapest
Krúdy Gyula u.6.
1088

www.danubiusmusic.com  
E-mail: info@danubiusmusic.com  
Tel/Fax: +36 1 222 33 88

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top