Nyereményjátékok

Artdeco – Nyári szépségápolás

Nyári szépségápolás az Artdecoval! Ismerkedj meg az ARTDECO körömápolási sorozatával, a körömtisztító bufferrel és a körömfehérítõ gyöngyökkel. Legyen intenzívebb a nyári barnaságod! Segít az Artdeco krémpúder!

Mi az újítás az ARTDECO körömápolási sorozatában?







Nyárra két új sorozat jelent meg, amely hatékonyan kezeli a jellegzetes köröm problémákat. Az egyik sorozat a PUHA/VÉKONY körmökre lett kifejlesztve, a másik az erős, mégis SZÁRAZ/TÖREDEZETT körmöket veszi kezelésbe.

A két sorozat jól elkülöníthető (színkód, szimbólum), így könnyebb az eladás és a vásárlás.


Az új dupla csomagolás könnyen felismerhető szimbólumokat tartalmaz a doboz tetején és elején egyaránt. A doboz tetején a körömtípust láthatjuk, az elején pedig az eredményt mutatjuk. Pl. a puha/vékony körmök gyémánt erősségűvé vállnak.


Körömtisztító francia lakk:


A klasszikus francia körömlakkozás elengedhetetlen kelléke, miközben színpigmentjei elfedik a köröm elszíneződéseit és optikailag világosítják.


Körömfehérítő gyöngyök:

Citromolaj és nátrium-berborát tartalmának köszönhetően fehéríti az elszíneződött körmöket.

Gyógynövény tartalmának köszönhetően táplál és fertőtlenít.

Használata: 100 ml meleg vízbe 2-3 szemet kell behelyezni és ebben 20 percig áztatni a kezet.



Hogy a nyári barnaság még intenzívebb legyen!







Artdeco Krémpúder

:

Könnyen felhelyezhető krémes állagú alapozó. Felvitel után bársonyos púderes megjelenést biztosít.

Egyedülálló illatanyaga a tengerpartok kókusszal teli trópusi illatát idézi. SPF 15-ös fényvédő faktorral ellátott. Cserélhető utántöltő is kapható hozzá.


Artdeco Légharisnya:

Különleges harisnya hatását keltő spray formájú alapozó. Szórófejének segítségével könnyen felvihető és jól eloszlatható. Speciális anyagainak köszönhetően feltapadva a bőr felszínére extra tartósságot biztosít. Eltávolítása csak szappan vagy tusfürdő segítségével lehetséges. Dörzsölés álló.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top