nlc.hu
Nyereményjátékok
Szerdától újra Született feleségek a TV2-n!

Szerdától újra Született feleségek a TV2-n!

Az idillinek látszó Lila Akác közben még ezer titok lappang – már a nyár végén folytatódnak a TV2-n a mesés hangulatú utca rejtélyei.

Augusztus 23-án szerdán vadonatúj részekkel folytatódik a Született feleségek a TV2-n! A nagy sikert aratott első széria után a második sorozat epizódjain izgulhatnak a rajongók, a Lila Akác közben ugyanis az idillinek látszó, mesés felszín alatt még ezer titok lappang.

Az első epizód rögtön egy feszült szituációval kezdődik, amelyben Zach Mike-ra szegezi pisztolyát, de Susan ellöki, így végül csak megsérül, és kórházba kerül. Mike nem akar vádat emelni Zach ellen, és elmondja Susannek, hogy azért döntött így, mert az ő fia.







Mivel Carlos börtönben van, John felveti Gabrielle-nek, hogy szeretne odaköltözni hozzá. Gabrielle azonban visszautasítja, mert nem igazán kedveli már a kertészként tüsténkedő, fiatal amorózót, amióta bevallotta Carlosnak, hogy megcsalja. Carlos apasági tesztet akar csináltatni, amelybe Gabrielle is beleegyezik, de meghamisítja az eredményeket.

Bree közli Lynette-tel és Susannel, hogy Rex meghalt. Rex édesanyja, Phyllis akadályozza Bree-t a temetés előkészületeiben, ezért ő úgy dönt, nem hívja meg Phyllis-t. A ceremónián újabb balhéra kerül sor, amelynek részleteit megtudhatják az első epizódból augusztus 23-án, este 21 óra 10 perckor a TV2-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top