nlc.hu
Nyereményjátékok
IX. IFAA Közép-Európai

IX. IFAA Közép-Európai

2006 szeptember 16-17 Coca-Cola Testébresztõ a népligeti Építõk SE sportcsarnokban






Nagyításhoz kattints a képre!
A Fitness Company – IFAA Hungary, Európa legnagyobb fitness és aerobik iskolája a Coca-Cola Testébresztő program keretében szeptemberben nagyszabású aerobik, fitness és wellness szakrendezvényt szervez.
Különleges edzésfoglalkozások, szakmai konferenciák, fitness vásár pezsgő forgataga várja a kilátogatókat.

A rendkívül színes szakmai program nem csak a hazai érdeklődőket várja, hanem a szomszédos országok több száz jelentkezőjét is. Meghívott külföldi vendégeink az elmúlt évek kongresszusainak legkedveltebb előadói. Cyrill Lüthi aerodance mesteredző, sztárprezenter Svájcból, David van de Velde, NIKE Elite Presenter Belgiumból, José Caride top prezenter Spanyolországból és Sebastian Piatek Európa legnagyobb fitness iskolájának mesteredzője érkeznek Budapestre, hogy bemutassák a legújabb mozgástrendeket és fitness programokat. Mellettük Magyarország vezető fitness edzőképző iskolája, a Fitness Company csapata készül izgalmas és a gyakorlati életben is nagy haszonnal alkalmazható szakmai programok bemutatására.

A szervezők célja, hogy olyan edzésmódszereket prezentáljanak, amelyek garantáltan sikert aratnak majd a mindennapi élet során a fitness stúdiókban. Az Aero Dance Kongresszus a táncos, koreografált tréningek sokaságát, az Aerobic Athletic Style Kongresszus a klasszikus és új keletű kondicionáló edzésmódszereket, a Wellness Moves Kongresszus pedig az egyre népszerűbb wellness felfogású irányzatokat mutatja be












 


 


 


 


 


A hazai fitness szakma legnagyobb fejlődés előtt álló területe a fitness menedzsment. A teremtulajdonosokat és a stúdióvezetőket egész napos Fitness menedzsment konferencia várja, amelynek előadói a cégszervezés és vállalkozás területén nagy tapasztalattal rendelkező fitness szakemberek.

Második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon Personal Training szakmai konferencia. A cél, hogy speciális témakörökben a hétköznapi edzői munka során jól alkalmazható módszereket, eszközöket és gondolatokat kapjanak a személyi edző szakmai képviselői. Az előadók a hazai személyi edző szakmai legkiválóbb oktatói és szakértői.






A rendezvény látványos színfoltja lesz az első Indoor Cycling Kongresszus, ahol a csoportos, zenés, teremkerékpár edzésmódszerek rajongói vehetnek részt két napon keresztül egy speciális továbbképző programon. A tematikus workshopok rengeteg új edzésmódszert és kreatív alternatívákat vonultatnak fel a spinracing és spinning rajongóinak.

Aki pedig az állóképességét szeretné próbára tenni, egy 180 perces Indoor Cycling Marathon keretei között tesztelheti aktuális teljesítőképességét.

Ha még nincs programod szeptember 16-17-én, fogd az edzőcipődet, néhány váltás edzőruhát és irány a Népliget. A rendezvény minden percét élvezni fogod!

Info: www.fitnesscompany.hu
E-mail: fitcom@axelero.hu  
Tel: 30/9644 779












Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top