nlc.hu
Nyereményjátékok
A Divatvilág is velünk ünnepel!

A Divatvilág is velünk ünnepel!

Még mindig száradnak a ruháid, mióta tavaly õsszel elmosta az esõ azt a szülinapi bulit, amirõl végül mindenki lógó orral ment haza?





És ugye emlékszel a legjobb haverod ábrázatára, amikor a szülinapjára szervezett meglepetés-bulin a vihar meghiúsította a bikinis felvonulást? Ha te is úgy érzed, hogy a balul sikerült őszi megoldások helyett itt az ideje egy tökéletes születésnapi bulinak, látogass el a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ születésnapi rendezvénysorozatára október 6. és 8. között!

Ne add meg magad az ősznek! Inkább tarts velünk és hozd el a barátnőidet is, hogy az időjárás szeszélyeire fittyet hányva együtt ünnepeljünk! A három nap során végeláthatatlan vásárlási kedvezmények, divatbemutatók, Szombat Éjszakai Vásárlási Láz és szórakozási lehetőségek gondoskodnak arról, hogy a vidám nyári hangulatot átmenekítsük az őszbe is!

Nyisd ki a szemed! Az ősz ugyanis a színek kavalkádját hozza magával, ilyenkor aranybarna, vörösbronz, és borostyán színekbe öltözik a város – színezd ki Te is az őszi ruhatárad! A Mammutban található üzletek színe-java a nyolcadik születésnap alkalmából most naponta többször is divatbemutatók formájában tárja eléd a legújabb kollekcióját! Tarts velünk és hagyd, hogy az idei szezon legújabb ruhafantáziái két lábon járva találjanak rád – így még csak keresgélned sem kell!

Előfordult már, hogy úgy érezted, még a vásárlást is meg lehet unni? Remélhetőleg nem, de ha mégis, akkor most rendhagyó módon ébresztünk rá arra, hogy még Te sem próbáltál ki mindent! Az üzletház nyolcadik születésnapja alkalmából október 7-én a Szombat Éjszakai Vásárlási Lázra hív, ahol hangulatforrósító salsa-bemutató és DJ-show mellett bulizva vásárolhatsz egészen éjjel egy óráig a Mammut II-ben! Légy te is az elsők között, akik egy ilyen rendhagyó party részesei lehetnek!

És ha még ennél is könnyebbé szeretnéd tenni magadnak a felkészülést az őszi szezonra, nincs más dolgod, mint játszani velünk és bízni a szerencsédben!


A helyes megfejtők között a születésnapos Mammut 10 darab 5000 Ft-os vásárlási utalványt illetve ajándékcsomagot sorsol ki, amelyeket a Marks&Spencer, Cico-Más Bizsu, a Talál6, a B-Box, a GoKer, a Diddl Shop, a Bioritmus, a Gold’s Gym, a Saturn és a Cyber Café ajánlott fel.


  











 


 






 

























 


 


 


 













 



 








Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
Születésnapi divathétvége
Október 6-8.
www.mammut.hu  






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top