Nyereményjátékok

AZ ÖRDÖG PRADÁT VISEL





Miről álmodik a lány, ha kisvárosban nő fel, nagyra vágyik, szép és nagyszájú? Egy állásról New Yorkban, mondjuk a legmenőbb divatmagazinnál, amivel együtt járnak a legmenőbb mobiltelefonok, ruhák és ismerősök.
A legtöbb film végén az álmok valóra válnak. Ennek a filmnek már az elején valóra válik az, amire Andrea (Anne Hathaway) vágyott, de hamarosan rá kell jönnie, hogy ennél rosszabbat még életében nem álmodott.


Mert a fantasztikus hellyel együtt jár a világ leggonoszabb, legkibírhatatlanabb, legigazságtalanabb főnöke (Meryl Streep), a Runway című magazin nagyhatalmú szerkesztője.






A lány, aki egy csapásra New York legragyogóbb oldalára került, és azt hiszi, az első állásával majdnem mindent elért, ettől kezdve a szabad világ legrosszabbul fizetett, de legtöbbet piszkált asszisztenseként éli egyszerű, egyre elviselhetetlenebb mindennapjait.


Egyetlen mulatsága már csak az, hogy megpróbálja kitalálni, milyen újabb elképzelhetetlen ötlettel rukkol elő, a piszkálódásban kimeríthetetlen fantáziájú főnök.



Mulatságos, elképesztő beszámoló egy elképzelhetetlen világról Meryl Streep és Anna Hathaway fantasztikus játékával!

Nézd meg képgalériánkat! »

Főszereplők:

• Anne Hathaway
• Meryl Streep
• Stanley Tucci
• Tracie Thoms





Zene: Theodore Shapiro
Fényképezte: Florian Ballhause
Látvány: Jess Gonchor
Írta: Lauren Weisberger, Don Roos, Aline Brosh McKenna
Rendezte: David Frankel


Mozibemutató: 2006. október 5.
Eredeti cím: The Devil Wears Prada
Gyártó: Twentieth Century Fox


Színes, feliratos Dolby SR, SRD, SDDS, DTS
Játékidő: 109 perc
Forgalmazza az Intercom


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top