Nyereményjátékok

A Rókamanguszták Udvarháza visszatér a képernyõre!

Az ANIMAL PLANET ismét bevezet a kisállatok világába - A népszerû sorozat második szériája bemutatja a Kalahári sivatag élõvilágának megrázó és felemelõ pillanatait -





Újra itt vannak!

Idén októberben, a világ kedvenc “álarcos” emlősei visszatérnek az Animal Planet képernyőjére a roppant népszerű, A RÓKAMANGUSZTÁK UDVARHÁZA sorozat teljesen új évadjával Az első sorozat világra szóló szenzáció lett. A megnyerő, aprócska bajszú rókamanguszták csapata most visszatér, miután túl vannak egy dicsőségekkel és tragédiákkal, bajokkal és áldozatokkal teli esztendőn.


A RÓKAMANGUSZTÁK UDVARHÁZA második évadjában is megjelenik a Bajusz család riválisa, a Lazuli família, de felbukkan egy újabb ellenséges család, Mufurcék is, akik élén a félszemű Hannibal áll.


A RÓKAMANGUSZTÁK UDVARHÁZA 13 részes sorozatban nyomon követhetjük a rókamanguszta-család mindennapjait, hatalmi harcukat és a túlélésért folytatott küzdelmüket az afrikai Kalahári Sivatagban.











 


 



 







A RÓKAMANGUSZTÁK UDVARHÁZA
második évadjában a nézők továbbra is figyelemmel kísérhetik ennek a páratlan állatcsapatnak az igazi drámai életét. A főhősök 30 cm magasak, földalatti járatokban élnek, és férgekből, rovarokból, illetve hüllőkből áll az étrendjük. A RÓKAMANGUSZTÁK UDVARHÁZA idei részeiben a bajszos állatkák civakodásainak és szerelmi viszonyainak története ott folytatódik, ahol az előző évadban abbamaradt. A vadonatúj epizódokban a Bajusz család tagjai számos új baráttal és ellenséggel találkoznak.









A Cambridge Egyetemmel együttműködve az Animal Planet olyan formában mutatja be a rókamanguszták életét, ahogyan azt korábban még nem láthattuk: maguknak a mangusztáknak a szemszögéből. A felvételeken ember nem látható, a stáb egy speciális kunyhófélében húzta meg magát. Száloptikás kameráik segítségével a mangusztaodúk belsejét is sikerült filmre venniük.



A RÓKAMANGUSZTÁK UDVARHÁZA műsor – a párzástól az étkezési szokásokon át -, az állatkák életének minden mozzanatát megörökíti, mulatságos, informatív és szórakoztató formában.








 




 


 


 


 


 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top