nlc.hu
Nyereményjátékok
Megjelent a Best Reisen téli, egzotikus úti célokat tartalmazó katalógusa!

Megjelent a Best Reisen téli, egzotikus úti célokat tartalmazó katalógusa!




A Best Reisen az elmúlt 11 év tapasztalatai alapján ismét a legkedveltebb úti célokból állította össze téli, egzotikus kínálatát: természetesen megtartottuk nagy sikerű thaiföldi üdülési ajánlatainkat, melyek során Pattaya, Phuket, Koh Samui, Krabi, Koh Lanta és Hua Hin üdülőhelyei minőségi szállodákkal, segítőkész telepített idegenvezetőkkel várják a kikapcsolódásra vágyókat.
A thai kultúra iránt érdeklődőknek ajánljuk körutazásainkat és kombinált túráinkat: a programok során ízelítőt kapnak a vallási és kulturális emlékeiből, aranyozott templomok, ősi romvárosok, rejtelmes mosolyú Buddha szobrok és a helyiek utánozhatatlan vendégszeretete varázsolja el az ide látogató turistákat. Thaiföldi üdülésüket továbbra is kombinálhatják rövid, körutas programokkal olyan kuriózumnak számító csodás helyekre, mint Hong Kong, Szingapúr, Vietnám, Kambodzsa, Laosz vagy Burma.












 


 


 


 


 


Ismét megtalálható irodánk utazási kínálatában a Maldív- szigetek. Óceánba nyúló pálmafák, fehérhomokos tengerpart, gyönyörű türkizkék lagúnák és pompázatos vízi világ csalogatja ide a turistákat. Az idei évben is kombinálhatják maldív üdülésüket Sri Lankai körutazással, vagy dönthetnek egy hét felejthetetlen pihenés mellett Sri Lanka valamely csodás szállodájában.

Az igazi kuriózumra vágyó utasainknak ajánlhatjuk India & Sri Lanka vagy India & Nepál körútjainkat.

Az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is szervezzük üdülőprogramjainkat Kubába, az ízletes koktélok, a cha-cha-cha, a salsa és a világhírű kubai szivar hazájába. Kiváló all inclusive szállodák, változatos fakultatív programok és romantikus karibi estek várják a mambó ritmusaitól hangos turistaparadicsomban.












 


 


 


 


 
Az Egyesült Arab Emirátusok 7 emírsége közül a turisták által legkedveltebb úti cél Dubai. Az alig száz évvel ezelőtt még csupán beduin törzsek és gyöngyhalászok által lakott terület mára igazi gyöngyszemmé vált: természeti szépségeik, homokdűnéik, oázisaik és az arab hagyományaik az Ezeregyéjszaka meséit keltik életre. A gondtalan nyaralásról egzotikus környezet, kristálytiszta tenger csodás parttal, luxus szállodák és pezsgő életű bazárok gondoskodnak.














 


 


 


 


 



Az idei év két újdonsága Mexikó és Goa. Mexikó, amely egykoron a maja és azték birodalomnak adott otthont mára a turisták egyik kedvelt célpontjává vált: a Yucatan-félsziget keleti részén fekvő Cancúnban, a Karib-tenger természeti szépségei ötvöződnek a luxussal, így vált a világ 10 legnépszerűbb úti céljainak egyikévé.
Goa pedig parányi, smaragzöld állam India nyugati partjainál: legfőbb attrakciói a trópusi napfény és a 131 km hosszan elnyúló csodálatos tengerpart, emellett különleges gasztronómiája, egész évben kellemes klímája és egyedülálló építészeti remekművei teszik vonzóvá a hazánkban még kevéssé ismert kis államot.






Engedjen a csábításnak, hagyja itthon a téli kabátot és töltődjön fel energiával valamely trópusi országban! Most 10% előfoglalási kedvezménnyel!
www.bestreisen.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top