A vitamin szó latinul azt jelenti, élethez szükséges, nélkülözhetetlen. Szervezetünk nem képes előállításukra, ezért csak külső forrásból fedezhetjük az igényt.



Amilyen kevés szükséges belőlük, annyira nélkülözhetetlen a szerepük.







Az EveryOne multivitamin szervezetünk szükségleteihez mérten, optimális kombinációban tartalmaz 29 féle összetevőt, ebben is követve a természet mintáját, hiszen a zöldségek és gyümölcsök vitamin-összetétele nem véletlenül olyan, amilyen!
Ebből következik, hogy az egy komponensű összetétel helyett részesítsük előnyben a komplex készítményeket. A különböző összetevők egymásra gyakorolt jótékony hatása így tud érvényesülni. 

Kiegyensúlyozott táplálkozással és életvitellel megfelelő lehetne a vitaminbevitel. Mára azonban nagyot változott a világ, mondjuk a 100 évvel ezelőtti állapothoz képest.



A folyamatos versenyhelyzet silányabb minőségű élelmiszert és mozgásszegény életmódot eredményezett. A környezeti ártalmak, a stressz, a dohányzás, az alkohol- és kávéfogyasztás, a tartósítószerek jelentősen megnövelik szervezetünk vitaminigényét.







Ha úgy gondoljuk, elégséges lehet az átlagos táplálkozás, vegyünk egy elgondolkodtató példát: a C-vitamin, pl. csak néhány élőlény számára vitamin, mert a legtöbb emlősállat elő tudja állítani.

Kutatások szerint az általuk szintetizált mennyiség
3.000-15.000 mg között van naponta! (az RDA által ajánlott 60mg-al szemben!) E mennyiség fedezéséhez sok-sok kg gyümölcsöt kellene elfogyasztanunk minden nap! 
Ha egyszerre fogyasztunk el nagyobb mennyiségű vitamint, lehet, hogy csak pillanatnyi segítséget nyújtunk szervezetünknek. Az azonnal fel nem használt vízoldékony vitaminok gyorsan kiürülnek a szervezetből – a vizelettel együtt .

Az EveryOne multivitamin éppen ezért folyamatos felszívódású – 8-10 órán keresztül szívódik fel -, hogy minden „cseppje” egészségünkre váljék!
Az EveryOne multivitamint megvásárolhatja gyógynövényboltokban, patikákban, vagy rendelje meg honlapunkon!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top