nlc.hu
Nyereményjátékok
Ha az arcbõrödrõl van szó – légy Proactiv!

Ha az arcbõrödrõl van szó – légy Proactiv!







Jessica Simpson
Ha bőrhibákról beszélünk, érdemes gyorsan túlesni a rossz híreken:

1. Sajnos a pattanások nem múlnak el attól, hogy nem vagyunk már tinik.
2. A bőrhibák elkerüléséhez nem elég, hogy minden reggel és este megmossuk az arcunkat.



És most jöjjön a jó része!

Egyre többet tudunk arról, hogy mi okozza idegesítő bőrhibáinkat. A felnőttkori pattanásokat többnyire a hormonális változások miatt eltömődött pórusok okozzák.
Emellett bőrünk állapotán ronthatnak az arcunkon maradt elhalt hámsejtek, a le nem mosott smink, a túl sok napfény, sőt még a stressz is.


Mi a megoldás?

A pórusok tisztán tartása. A Proactiv Solution egy olyan bőrtisztító rendszer, amely nem csak kezeli a bőrhibákat, de megelőzi az újak kialakulását is.

Hogy mi módon teszi mindezt?

Gyengéden lehámlasztja a bőrt, kitisztítja az eltömődött pórusokat, sőt gyógynövénytartalmának köszönthetően ápolja és hidratálja az arcbőrt. A Proactiv Solution rendszeres használatával pattanásmentes és ragyogó arcbőrre tehetünk szert.
Használata pedig olyan egyszerű, mint a fogmosás.







A Proactiv Solution olyan hírességeknek segített még magabiztosabbá válni, mint Vanessa Williams, Jessica Simpson vagy Kelly Clarkson. És nekik valóban hihetünk, hiszen a forgalmazó cég megkövetelte tőlük, hogy minimum 2 hónapig naponta használják a Proactiv Solutiont.





Mit kell tenned ahhoz, hogy bőröd tiszta és egészséges legyen?

1. lépés:
Távolítsd el a bőrmegújító arclemosó segítségével a szennyeződéseket és az eltömődéseket. Ezt akár zuhanyzás közben is megteheted.

2. lépés: Állítsd helyre bőröd természetes egyensúlyát a bőrfrissítő tonikkal.

3. lépés: A nappali és az éjszakai bőrregeneráló használatával adj bőrödnek 24 órás védelmet az újabb pattanások kialakulásával szemben.


 


 


 


 


 


  








Vanessa Williams






Kelly Clarkson



 


 


 


 


 


 


 


 


 


Légy Te is Proactiv!

További bőrápolási tanácsokért és értékes nyereményekért. Kattints ide! »



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top