Nyereményjátékok

Bricostore – Mi tudjuk a megoldást mindenre!

A francia tulajdonú Bricostore barkácsáruház lánc az 1990-es végén nyitotta meg elsõ áruházait Magyarországon.

Egy olyan áruház létrehozása volt a cél, ahol életkortól és anyagi helyzettől függetlenül mindenki megtalálhatja mindazt, ami az építkezéshez, barkácsoláshoz, kertészkedéshez és a lakás dekorálásához szükséges lehet.
Ma már 7 áruházban válogathatnak kedvükre az építkezni, barkácsolni, kertészkedni vagy éppen otthonukat szépíteni vágyók. A közeljövőben további két áruház megnyitását tervezi a magyarországi barkácsáruház, amely a kelet-európai régió központja.

Áruházaink

Csömör, az Auchan mellett
2141 Csömör Határ út 8.
Telefon: 06 28 814 914

M5 Soroksár az Auchan mellett
1239 Budapest Bevásárló u. 6.
Telefon: 06 1 289 4000

M1/M7/M0 Törökbálint a Cora mellett
2045 Törökbálint, SCB bevásárlóközpont
Telefon: 06 23 512 512

M1 Győr a METRO mellett
9012 Győr Zsigmond király u. 21.
Telefon: 06 96 510 510

Budakalász a Cora mellett
2011 Budakalász Omszk park 2.
Telefon: 06 26 542-542

M3 Fót a Cora mellett
2151 Fót Fehérkő út 2.
Telefon: 06 27 537 437

M7 Székesfehérvár az Auchan mellett
8000 Székesfehérvár Holland fasor 1.
Telefon: 06 22 520 520

NYITVA TARTÁS:
Hétfőtől szombatig: 8.30-20.00
Vasárnap: 9.00-18.00

Építőanyag:
Hétfőtől szombatig: 8.30-20.00
Vasárnap: 9.00-18.00 

A Bricostore a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet a fogyasztói igények, elvárások magas színvonalú kielégítésére. Ennek megfelelően széles termékválasztékkal és folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal próbál hozzájárulni a vásárlók igényeinek, elképzeléseinek megvalósításához.
A hazai barkácsáru piacon elsőként a Bricostore vezetett be olyan szolgáltatást, amely keretében a fogyasztók személyes, összetett igényei alapján történik kiszolgálásuk, ez a Brico Projekt Program. A vásárlók feladata csupán annyi, hogy megálmodják egyéniségüknek, stílusuknak megfelelő kertet, fürdőszobát, konyhát, fűtési rendszert vagy akár az egész lakást vagy házat, ezután mindenben segítséget kapnak az alapoktól egészen a végső kivitelezésig. A program keretében a projekt eladó összeállítja a szükséges anyagok listáját; teljes körű felvilágosítást ad a kapcsolódó termékekről, szolgáltatásokról (BricoMester, házhozszállítás, gépkölcsönzés); egyedi és kedvező árajánlatot készít és segít a projekt hitel (akár munkáltatói igazolás nélkül is) ügyintézésében.

 

A Brico Mester szolgáltatás azoknak a vásárlóknak nyújt segítséget, akiknek a beszerelés, felszerelés jelent problémát, vagy nincs az ismerettségi körükben megbízható szakember. Az áruházban vásárolt termékek szakszerű lerakása, beszerelése néhány perc alatt megrendelhető a Vevőszolgálatnál. A munka elvégzését minden esetben helyszínfelmérés előzi meg, ezáltal az árak is garantáltak.

A Brico Szervíz segít a kerti gépek beüzemelésében és karbantartásában; az áruházban vásárolt gépek szervízelésében; a barkácsolással és kertészkedéssel kapcsolatos szaktanácsadásban, de a gépkölcsönzés és a kulcsmásolás szolgáltatás is igénybe vehető a Vevőszolgálatnál.

A Brico Tanfolyam pedig egész évben különböző témákban, ingyenes tanfolyamokkal várja az érdeklődőket. Az aktuális tanfolyamok megtekinthetők a honlapon (www.bricostore.hu ) és a katalógusokban.

A Bricostore legújabb tematikus kiadványa a Téli dekor katalógus, mely ötleteket, praktikus tanácsokat ad, hogyan tehetjük még barátságosabbá és meghitté otthonunkat a zord téli hónapokra és a közelgő ünnepekre. A színek, a formák, az anyagok és a világítás egyaránt fontos szerepet kaptak a katalógusban. De, ha praktikus tanácsokra, ötletekre, esetleg ajándéktippekre van szükségünk, akkor is érdemes átböngészni a katalógust.
November 10-től karácsonyi díszek vására, decemberben pedig óriási fenyőfa vásár várja az ünnepekre készülőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top