nlc.hu
Nyereményjátékok
Karácsony a SONY BMG nemzetközi sztárjaival

Karácsony a SONY BMG nemzetközi sztárjaival

Nem tudod mi kerüljön a fa alá? Lepd meg szeretteidet a kedvenc elõadójuk új lemezével!









George Michael-Twenty Five

A 15 év kihagyás után diadalmas turnéra induló George Michael életműve 2 CD, 3 CD és 2 DVD formátumú kiadványok formájában lát napvilágot november 13-án új dalokkal és ritkaságokkal kiegészítve. Kötelező darab.


 


 






Il Divo-The Christmas Collection
Töltsön egy gyönyörű karácsonyt az Il Divo-val. Az USA-ban és Angliában már nagy sikert aratott karácsonyi album december 4-én Magyarországon is eljut a rajongókhoz. A különleges hangulatú ünnepi lemez 10 klasszikus felvételt tartalmaz. A nagyzenekari kíséret és a kórusháttér még jobban kiemeli a 4 énekes varázslatos hangját és egyedi élményt nyújt minden egyes dal, köztük az örökérvényű Ave Maria, a népszerű Silent Night és az emelkedett Panis Angelicus. Ez a CD tökéletes kiegészítője akár az ünnepi készülődésnek vagy
a karácsonyi időszaknak, emellett nagyszerű karácsonyi ajándék, nemcsak Il Divo rajongóknak.









Julio Iglesias-Romantic Classics
Julio Iglesias

40 évet átölelő karrierje új fejezethez érkezett. Miután 7 nyelven rögzített dalaiból 250 millió albumnyi talált gazdára, újabb kihívást keresve napjaink legnagyobb szerelmes dalaiből (I Want To Know What Love Is, Right Here Waiting, Careless Whisper, Drive stb.) készített egy fantasztikus, angol nyelvű, új felvételeket tartalmazó gyűjteményt.










Westlife – The Love  

35 millió eladott lemez után a hazájában többszörös platinalemezes Westlife megjelenteti 8. stúdiólemezét. A The Love Album 11 klasszikus és felejthetetlen szerelmes dal gondosan válogatott gyűjteménye. A lemez bevezető dala a The Rose című eredetileg Bette Midler által énekelt felvétel.
A CD különlegessége, hogy szerepel rajta egy közös felvétel az ausztrál énekesnővel, Delta Goodrem-el is. További híres dalok az Easy, a You’re So Beautiful és még sok más












Rod Stewart – Still The Same

A legendás hang visszatért rock gyökereihez. Vadonatúj lemezén 13 rock klasszikus hallható.


 


 








Bob Dylan- Modern Times

A modern amerikai kultúra egyik legjelentősebb ikonja – négy év után – új stúdióalbummal jelentkezik. Bob Dylan 44. albuma nyugodtan tekinthető a Time Out Of Mind és a – Grammy-díjjal elismert, 1,4 millió példányban eladott – Love And Theft albumokkal megkezdett trilógia befejező részének. A lemez iránti felfokozott érdeklődést jól jelzi, hogy 5 iTunes országban is az előrendelési lista élén található az album.







Boney M-The Magic Of Boney M

A Boney M. együttes 10 No.1 slágerrel és megszámlálhatatlan Top 10 helyezéssel írta be magát a történelembe, első No.1 slágerük a ’Daddy Cool’ volt 1976-ban. Most, 30 évvel később újra felcsendülnek a régi, jól ismert slágerek, hiszen ’Daddy Cool’ címen musicallel, ’The Magic Of Boney M’ címmel pedig új nagylemezzel lepte meg rajongóit az együttes! A musicalnek, – melyben természetesen a nagy Boney M slágerek is elhangoznak -, a közelmúltban volt a világpremierje a londoni Shaftesbury Színházban. 2007-ben világkörüli turnéra indul a társulat, első állomások között szerepel Németország és Franciaország.
Az új, greatest hits lemez 18 felejthetetlen slágert tartalmaz, köztük az 1978-as év legnagyobb kedvencét, a ’Rivers Of Babylon’-t, a No.1 slágert a ’Sunny’-t, a ’Ma Bakert’-t, a ’Rasputin’-t, a ’Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday’-t és még számos kedvencet!
2 bonus track is felkerült a korongra, a Mousse T által készített ’Sunny’ remix és a vadonatúj ’A Moment Of Love’ című dal, melyet az együttes eredeti tagja, Liz Mitchell énekelt fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top