nlc.hu
Nyereményjátékok
Mesés ízek a százholdas pagonyból

Mesés ízek a százholdas pagonyból

Varázslatos dolgok történnek mostanában a Százholdas Pagonyban!

Édes gyümölcsökből és ropogós gabonából készült finomságok illata lebegi át a kalandos erdei ösvényeket.







Málnás gabonapehely
A mackó formájú, csak finom alapanyagokból készült pelyhet zamatos málnával pöttyöztük be azért, hogy gyermekünk mindig kirobbanó formában legyen!











Barackos-mézes gabonapehely
Az ízletes kajszibarackos különleges lépesméz formájú pehely, sokféle gabonából készült. Így gyermekeink számára az étkezés élménnyé válik, mialatt a szervezet a számára fontos tápanyagokhoz is hozzájut.










 Málnás müzli
Igazi újdonságnak számít az apróságoknak készült müzli a boltok polcain. A müzliben megszokott alkotóelemek mellett a mackó formájú pehely is megtalálható a zacskóban, mely az étkezést izgalmassá, játékossá teszi.





 Kajszibarackos és Málnás müzliszelet
A közkedvelt müzliszeletek családja gyermekeink örömére 2 új taggal bővült. A gabonapelyhek „párjaként” málnás és kajszibarackos ízben is megtalálhatóak.
Az extrudált és lapított pelyhek mellett zamatos gyümölcsökben gazdag mindkét szelet, s egyben élelmirost forrás is, így kifejezetten tízóraira és uzsonnára ajánljuk.











 


 



 








Mesés tészta
Igazi újdonságnak számít a hazai piacon a Mesefigurás, rosttal dúsított durum száraztészta megjelenése. A népszerű Micimackót és barátait formázó, rosttal dúsított tésztából, változatosan, akár naponta is elkészítheti gyermekének kedvenc tésztaételeit. A fejlődő szervezet számára rendkívül fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, melynek során a Mesés tészta a napi étrend részévé válva, hozzájárulhat a szervezet napi élelmirost szükségletének fedezéséhez.














































 



Jó étvágyat, és mesés falatozásokat kívánunk!

Üdvözlettel:
A Százholdas Pagony lakói





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top