Nyereményjátékok

Öltöztet és vetkõztet – a fehérnemû

A 80-as években Madonnának köszönhetõen a fehérnemû divat kiszabadult ruha alól, és meghódította a világot. Addig a fehérnemû fõként egészségügyi szerepet töltött be. Csábításra, csak a hálószobákban használták.






Számos felmérés kimutatta már, hogy a férfiak nagyobb százaléka tartja erotikusabbnak és szexibbnek az alsóneműbe bújtatott női testet, mint a meztelen valóságot. Ezért van az, hogy a legtöbb férfi megőrül a ruha alól kivillanó fehérneműtől. Ezzel mi nők is tisztában vagyunk, ezért igyekszünk mindig az alkalomnak megfelelő fehérneműt választani, amelyet a legjobb pillanatban ki is villantunk a csábításhoz.

Szerencsére ma már színben, anyagban és fazonban is hihetetlen választék áll rendelkezésünkre. A sportos, az elegáns, a szexi, a kényelmes, a kényelmetlen mind megtalálható a piacon. Az eladók sem néznek furcsán, ha zöld, pink vagy esetleg narancssárga melltartót kérünk a színes ruhánk alá.

Természetesen a színek továbbra is fontos szerepet játszanak a csábításban. A szűzies visszafogott fehér, az elegáns titokzatos fekete, a vadító piros, a csábító lila, a kislányos rózsaszín, a trendi zöld, mind mind a személyiségünkről is árulkodik. A férfiak pedig ösztönösen reagálnak a színre, és az alapján határozzák meg a csábítási módszerüket.

A másik, amire figyelnünk kell, hogy milyen fazont is választunk. A sportos melltartók és bugyik a kismellű, vékonycsípőjű lányoknak állnak jól. A Push up –ok B kosárméretig mutatnak a jól, a mélyen dekoltált csipke melltartóban viszont a nagy mellek hódítanak.

















 


 


 


 


 


 





 


 


A bugyiknál szintén hatalmas a kínálat. Éppúgy divat a tanga, a féltanga , a francia bugyi, mint a klasszikusabb fazonúak. Itt is csak arra kell figyelnünk, hogy az alkatunknak melyik áll a legjobban. A vékony testalkatúak bátran válogathatnak a fazonok között, de a kicsit nagyobb csípőméretnél már érdemes elgondolkodni, hogy vajon jól mutat-e rajta a falatnyi tanga. Lehet, hogy ilyenkor érdemesebb a kevesebb több elvet szem előtt tartani, vagyis lehet, hogy sokkal csábítóbb egy francia bugyi, mint a hurkákba bevágó háromszögek.

Az ünnepek alatt testünket is öltöztessük ünneplőbe. A selyem és a csipke elegáns csábításának senki sem tud majd ellenállni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top