Nyereményjátékok

Szállásfoglalás az interneten

C-Travel.hu – szállásfoglalás az interneten






Utazzon C-Travel.hu segítségével: böngésszen több, mint 200 belföldi szálláshely közel 400 ajánlata és aktuális akciója között.
Készüljön a téli ünnepekre! Válogasson a naponta frissülő téli vagy a szilveszteri ajánlatokközött.

A C-Travel.hu (korábban Confhotel.hu) az egyik legnagyobb belföldi szállásfoglalási weboldal, naponta több ezren informálódnak az oldalon keresztül.


 Próbálja ki Ön is, nem kell mást tennie, mint kiválasztani a települést vagy a régiót, hogy milyen típusú szálláshelyet keres, bejelölni a speciális igényeket, majd kiválasztani a találatok közül az Ön számára legszimpatikusabb ajánlatot. Mindez néhány klikkelés, az ajánlat pedig e-mailen érkezik a szálláshelytől.

A célirányos keresést a különböző mellékletek segítik, így akár a szűkített adatbázisban is kereshet a wellness, téli vagy a szilveszteri ajánlatok, az esküvői és nászutas ajánlatok valamint a bababarát szálláshelyek vagy éppen az üdülési csekk elfogadók között.








Részletes keresésre van lehetőség az akciók között is, ahol kiválaszthatja akár az




utazásra szánt összeget, a tartózkodás időtartamát is. Folyamatosan frissülő kínálatunkból több, mint 400 akciós üdülés között választhat.


Bővülő külföldi kínálatunkban svájci, osztrák, francia és olasz síutak, Bali egzotikus ajánlatai közül választhat.


Ha szeretne friss ajánlatainkról elsőkézből értesülni és nyereményjátékunkban résztvenni, iratkozzon fel kéthetente jelentkező hírlevelünkre!



Utazzon Ön is a C-Travel.hu –val!





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top