Tony Scott rendező igazi sztárparádéval tér vissza ezúttal: napjaink legsikeresebb férfiszínészei közül három, Denzel Washington, Val Kilmer és Jim Caviezel együtt látható ebben a borzongatóan izgalmas akció-thrillerben.
Mindenki megtapasztalta már, milyen az, amikor egy pillanatra úgy érzi, hogy az éppen zajló eseményeket pontosan ugyanúgy átélte már egyszer. A déjá vu jelensége mindmáig megfejtetlen titok maradt. Egy ok nélkül ismerősnek tűnő arc vagy hely valóban lehet ismerős? A semmiből felvillanó emlékkép talán egyfajta figyelmeztetés a múltból? Vagy épp ellenkezőleg: kulcs a jövőhöz?
Doug Carlin (Denzel Washington) ügynököt rutinnyomozás közben éppenséggel egy déjá vu vezeti váratlanul egy titokzatos bűncselekmény nyomára. Eredetileg bizonyítékokat kellett volna gyűjtenie, miután egy New Orleans-i kompon bomba robbant. Közben azonban rá kell jönnie, hogy amit a legtöbben puszta képzelgésnek hisznek, valójában sokkal nagyobb erőt képvisel. Ennek hatására életre-halálra szóló versenyfutásba kezd, hogy megmentse sok száz ártatlan ember életét.
Tony Scott, az egyik legsikeresebb akciófilm-rendező (Top Gun, Tiszta románc, Az utolsó cserkész, A közellenség) ezúttal ismét tempós, feszültséggel teli filmmel jelentkezik. A Déjá vu producere, Jerry Bruckheimer (A Karib-tenger kalózai, A szikla, Pearl harbour, A nemzet aranya) neve szintén garancia a sikerre, hiszen ő jelenleg az USA legsikeresebb producere, aki
A Karib-tenger kalózai második részével már a bemutató hétvégén minden addigi bevételi rekordot megdöntött.

Színes, feliratos amerikai sci-fi-thriller

Eredeti címe: DÉJÁ VU
Rendezte: TONY SCOTT
Szereplők: DENZEL WASHINGTON, VAL KILMER,
PAULA PATTON, BRUCE GREENWOOD,
ADAM GOLDBERG, JIM CAVIEZEL
Írta: TERRY ROSSIO ÉS BILL MARSILII
Zene: HARRY GREGSON-WILLIAMS
Operatőr: PAUL CAMERON
Vágó: CHRIS LEBENZON
Látvány: CHRIS SEAGERS
Jelmez: ELLEN MIROJNICK
Producer: JERRY BRUCKHEIMER
Végrehajtó producerek: MIKE STENSON, CHAD OMAN,
TED ELLIOTT, TERRY ROSSIO, BARRY WALDMAN

A TOUCHSTONE PICTURES / JERRY BRUCKHEIMER FILMS
és a SCOTT FREE PRODUCTIONS produkciója / 2006.

Országos bemutató: 2006. december 21.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top