Nyereményjátékok

Légy a végzet asszonya!

Minden nõ számára a fehérnemû a csábítás legerõsebb fegyvere. Egy gyönyörû szexis melltartó, egy izgalmas tanga, minden férfiben felkelti a vágyat. De mi van az éjszakákkal?




A legtöbb nő az ágyban is szexis és vonzó szeretne lenni, hiszen a hálószoba a szerelem valódi színtere.
A kinyúlt póló, a flanel pizsama vagy a kislányos nyuszikás hálóing semmiképpen sem illik a végzet asszonyához. Ruhátlanul aludni pedig nem mindenki szeret.


Akkor mi a megoldás?
Lehetne egy szatén vagy egy áttetsző hálóing, de a hálóinggel mindig az a probléma, hogy álmunkban feltekeredik a derekunkig, a „ruhacsomón” pedig elég kényelmetlen az alvás.
Néhány éve viszont reneszánszát éli a „babydoll”. A babydoll hódítása nem véletlen, hiszen nagyon sok alternatívát kínál a viselőjének.



Babydoll minden fazonban




Választhatjuk a franciabugyis változatot, a tangásat, a rövid nadrágosat, mindenképpen kihívóak leszünk a másik nem számára. A felső rész sem olyan, mint édesanyánk idejében. A push-up melltartórész éppoly gyakori, mint a csipke, a hálós, az áttetsző vagy akár az átlátszó felső rész.

Na és a színválaszték?
Szinte határtalan. Hódíthatunk vadító pirosban, elegáns feketében, szűzies fehérben, álmodozó lilában, „barbis” rózsaszínben, felhő kékben, és ráadásul a legfinomabb anyagokból készülnek. A lágy selyem, a kényelmes pamut, vagy a gyönyörű rugalmas csipke, mind mind a kényelmes alvást szolgálja.

És higgyük el, reggel is sokkal jobban fogjuk magunkat érezni, mert amikor az ágyból kikelve nem a kócos kislány, hanem az izzig –vérig nő néz bele a tükörbe úgy, hogy párja elismerő pillantása követi, olyan önbizalommal indulhatunk neki a napnak, amelyet eddig nem is éreztünk.













 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top