nlc.hu
Nyereményjátékok
2db 2 éjszakás hosszú wellness hétvégét nyerhetsz pároddal a Wellness Travel Utazási Központtól!

2db 2 éjszakás hosszú wellness hétvégét nyerhetsz pároddal a Wellness Travel Utazási Központtól!







 


 


 










Jó közérzet, testi-lelki jólét – ezt jelenti a wellness. A Wellness Travel Utazási Központ a wellness utak specialistája. Célunk, hogy a wellness- és egészségturizmust mindenki számára ismertté és elérhetővé tegyük. Hiszen egyre többen és egyre inkább vágyunk arra, hogy ha csak néhány napra is, de kilépjünk stresszel teli, rohanó világunkból, és feltöltődjünk erővel, derűvel, energiával…

AKCIÓS wellness ajánlatok








Honlapunkon folyamatosan megújuló akciós ajánlatokat talál, amelyek igazán kedvező alkalmat nyújtanak arra, hogy egy-egy hétvégére elbújjon párjával a világ elől, feltöltődjön a csodaszép környezetben, élvezze a szálloda kényelmét és a wellness részleg kényeztető szolgáltatásait. Merüljön el a pezsgőfürdőben, élvezze a masszírozó vízsugarakat az élménymedencében, vagy csodálja meg a téli éjszaka csillagait egy kiadós szaunázás után.



SZUPER AKCIÓINK: 2-t fizet, 3-at kap!







Az idei évben újdonságként ajánljuk előszezoni 2-t fizet, 3-at kap wellness ajánlatainkat. Ezek különlegessége, hogy Ön csupán a kétéjszakás csomagárat fizeti, a 3. éjszakával pedig mi ajándékozzuk meg Önt és partnerét! Vagyis 2 éjszaka helyett 3-at tölthetnek el a szállodában, és 1 nappal tovább élvezhetik a wellness részleg kényeztetését is! (A 3. éjszaka félpanziós felárát meg kell fizetni a csomag igénybe vételéhez.)



AJÁNDÉKUTALVÁNYOK








Mindannyian az igazi ajándékot keressük szeretteinknek, mégis sokszor úgy érezzük, még nem találtuk meg azt, amit igazán szívből adhatunk, amivel igazán örömet okozhatunk.

Talán nem is valamiféle tárgy lenne az, amivel szeretetünket legjobban kifejezhetnénk…


A Wellness Travel Ajándékutalványok segítségével Ön valóban élményt ajándékozhat, és döntenie sem kell más helyett: ajándékkatalógusunkból a megajándékozott maga választhatja ki, hogy mikor és hová szeretne utazni.

Az ár pedig titok marad előtte…



ÜNNEPI AJÁNLATOK








Legyen szó Valentin-napról, a közelgő március 15-i hosszú hétvégéről, vagy bármely ünnepi alkalomról, honlapunkon megtalálja az adott ünnepre foglalható különleges csomagokat.


Böngésszen kedvére oldalainkon, és ha lapozgatás közben már szinte a bőrén érzi a pezsgő víz simogatását, hívjon minket bizalommal, hogy valamennyi kérdésére választ adhassunk.


 



Wellness Travel Utazási Központ
1027 Budapest, Frankel Leó út 13.
www.wellnesstravel.hu
Tel.: (1) 451-0700, 315-0939
Fax: (1) 239-5733
E-mail: info@wellnesstravel.hu
Web: www.wellnesstravel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top