nlc.hu
Nyereményjátékok
Linea Raffaelli

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli belga divatház világszerte méltán népszerû. Állandó résztvevõje a legfontosabb divatbemutatóknak, mint például Milánó, Párizs, London, New York és Düsseldorf.




A Linea Raffaelli menyasszonyi ruha kollekciót három különböző irányzatra oszthatjuk fel.

A LR – Basic a tradicionális vonal. A ruhák a közkedvelt ekrü színben készülnek, a felhasznált anyagok általában taft, selyem, organza és tüll.

A második vonal a ruhák sötétebb színe miatt a „CREAM group” nevet kapta. Ez különféle kombinációja a ruhák, toppok, szoknyák, kabátok, stólák, táskák és egyéb kiegészítőknek. A széles választék lehetővé teszi, hogy mindenki össze tudja állítani a saját „álom ruháját”.

A „Coloured group” vonalnál már nem beszélhetünk a tradicionális menyasszonyi – ruhákról. Ez a „trendy” vonal nagyon közkedvelt azok között a menyasszonyok között akik esküvőjükön szeretnének valami szép, exkluzív, különleges, a megszokottól eltérő ruhakölteményt viselni.





Néhány évvel ezelőtt felismerte a cég, hogy egyre nagyobb az igény arra, hogy „mindent egy helyen meg lehessen találni”. Ezért bővítette a kollekciót a modellekhez tökéletesen illő cipőkkel és ékszerekkel.

Mára a Linea Raffaelli nemzetközileg is ismert – és elismert – márkanevévé vált, az új kollekciók több mint 30 országban elérhetők. A cég legnagyobb partnerei Hollandia és Belgium mellett Olaszország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Nagy Britannia, Írország, a Skandináv országok, USA, Szaud Arábia és Kuvait.

A cég egyetlen magyarországi partnere az Eklektika Kft. Budapesten, a Podmaniczky u. 51. szám alatt található bemutatótermükben nagyon sok szeretettel várják leendő vásárlóikat.




















Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top