nlc.hu
Nyereményjátékok
Zene és szöveg

Zene és szöveg

Van-e elkeserítõbb egy divatjamúlt popsztárnál? Van: amikor az egykori könnyûzenei legenda végre visszatérhetne, ha szerez egy jó számot, de semmi nem jut az eszébe.






Alex Fletcher (Hugh Grant) már csak a nosztalgiából él: harmadvonalbeli vidéki helyszíneken adja elő régi számait öregedő rajongóinak. Egy szeszélyes ifjú sztárocska azonban a fejébe veszi, hogy legújabb lemezén vele akar duettet énekelni és felkéri a férfit, gyorsan írjon kettejüknek egy slágert. Fletchernek azonban nincs ihlete: zenét rég nem szerzett már, szöveget pedig sosem tudott írni. Most már csak a csoda segíthet rajta. És az meg is érkezik a szobanövényeit ápoló alkalmazott (Drew Barrymore) személyében: aki nagyszájú, jó érzéke van a dalszövegekhez, és semmi kedve titkos szerzőtárssá válni.

Alex azonban elég rég dolgozik a show businessben ahhoz, hogy bárkit meggyőzzön, elvarázsoljon és kizsebeljen, ha kell. Ő legalábbis ezt hiszi…

Hugh Grant és Drew Barrymore a tökéletes pár egy
emlékezetes romantikus vígjátékhoz!












 


 


 



 




Főszereplők:

• Hugh Grant
• Drew Barrymore
• Haley Bennett
• Kristen Johnston












 


 


 


 






Fényképezte:
Xavier Pérez Grobet
Látvány: Jane Musky
Zene: Adam Schlesinger






Írta és rendezte: Mark Lawrence

Mozibemutató: 2007. március 8.
Eredeti cím: Music & Lyrics
Gyártó: Warner Bros

Színes, feliratos


www.zeneesszoveg.hu  

Játékidő:
104 perc

Forgalmazza az InterCom


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top