nlc.hu
Nyereményjátékok
Ötödik születésnapját ünnepli a Budapesti Árkád bevásárlóközpont

Ötödik születésnapját ünnepli a Budapesti Árkád bevásárlóközpont

Hét méter magas, egyedi, látványelemekkel gazdagított mesebeli adománygyûjtõ „csodagépezet”, ismert sztárok, születésnapi torta és exkluzív Születésnapi Mega-party – Ez a budapesti Árkád ötödik születésnapja!




Az idén öt éves Árkád Bevásárlóközpont látogatóival közös jótékonysági akcióval ünnepli első kerek évfordulóját. A március 10-ig tartó, 23 napos jótékonysági akció során az Árkád adományokat gyűjt látogatóitól, melyet az akció végén egy nagyobb összeggel kiegészítve négy – gyermekegészségüggyel, és hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó – civil szervezetnek ajánl fel. A támogatott szervezeteket január elején választották ki egy pályázat során. Az adománygyűjtő akció házigazdái Gombos Edina és Szebeni István, a TV2 ismert műsorvezetői.

Az adománygyűjtés során az Árkád látogatóinak nem kell mást tenniük, mint Árkád Tallért vásárolni a kijelölt helyeken, és bedobni a 7 méter magas, flipper-szerű, látványos hang- és fényeffektekkel felszerelt adománygyűjtő „csodagépezetbe”. A Tallér-vásárlók többszörösen is jól járnak, hiszen az Árkád minden egyes adakozót vendégül lát egy szelet Árkád születésnapi tortára, a szerencsésebbek pedig két főre szóló belépőt is nyerhetnek az Árkád exkluzív születésnapi Mega-paryra.






Az 1000 fős, zártkörű Születésnapi Mega-party házigazdája Bella Levente lesz, és természetesen a TV2 sztárjai is részt vesznek a bulin. Az események három szinten, három különböző programmal és stílusban zajlanak majd. Az alsó szinten igazi retro buli várja a látogatókat, Marót Vikivel, Dévényi Tibi bácsival, retro táncshow-val, retro divatbemutatóval és persze elmaradhatatlan retro discoval. A high-tech irányvonal képviselői Erős vs. Spigy őrületen vehetnek majd részt. Aki pedig feledhetetlen élményre vágyik, belépőjével kipróbálhatja a csillogó-villogó retro casinót.






Az adománygyűjtés időszaka alatt minden szombaton 11 és 12 óra között, vasárnaponként pedig 13 és 14 óra között a TV2 sztárjai állnak a pult mögé, és ők árusítják az adományt jelentő Árkád Tallérokat. A sztároktól vásárolt tallérok nemcsak az adomány összegét gyarapítják, de garantált belépőt biztosítanak a Születésnapi Mega-partyra.

Ha Te is szeretnél részt venni a március 10-i Árkád Születésnapi Mega-partyn, nem kell mást tenned, mint velünk játszani, és tiéd lehet a két személyre szóló belépő!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top