nlc.hu
Nyereményjátékok
Praktika könyvek: Tavaszváró kézmûves ajándékok

Praktika könyvek: Tavaszváró kézmûves ajándékok





A húsvét a hagyomány szerint a tavasz ünnepe – a név angol nyelvű megfelelője,a ,,Easter” szó egy sokkal régebbi pogány ünnepre vezethető vissza, amelyet Eostre istennő tiszteletére tartottak. Ő a tavasz, a megújulás, és a napfelkelte angolszász istennője volt. Az ő termékenységi szimbóluma a nyúl és a tojás.
A nyuszik, a bárányok és libák barátságos csapatát a tavaszváró húsvét ünnepére hívtuk, és lehet, hogy egész tavasszal velünk maradnak – de ha szeretnénk, akár egész évben is.
Ünnepeljük az év leginspirálóbb évszakát az egyszerű, kézzel varrt alkotások ellenállhatatlan gyűjteményével. 25 elragadó tárgy: bájos nyuszik, libák és falvédők, ölelnivaló bárányok, patchwork táskák és papírból készült üdvözlőlapok sarkallnak minket az alkotásra.


A lépésről lépésre megadott útmutatók valamint sablonok csodálatos eredményt garantálnak mindenkinek, szakmai előképzettségtől függetlenül. Készítsünk tökéletes tavaszi díszeket és ajándékokat, hogy megoszthassuk őket szeretteinkkel és barátainkkal, vagy hangulatosabbá tegyük otthonunkat, az ünnepeket!
















 


 


 


 


 


 






Méret: 21,5 x 28 cm
Terjedelem: 96 oldal
Ár: 2 990 Ft


Aréna 2000 Kiadó
www.arena2000.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top