nlc.hu
Nyereményjátékok
Anya, lánya, unokája

Anya, lánya, unokája

Rachel (Lindsay Lohan – Bajos csajok) egy igazi lázadó tinédzser és hisztikirálynõ: iszik, bulizik, káromkodik. Amikor a lány autóbalesetet okoz, alkoholista anyja, Lilly (Felicity Huffman – Született feleségek) számára végleg betelik a pohár.





Mivel nem tudja kihez adni az izgága és lobbanékony lányt, Lilly kénytelen visszatérni arra a helyre, ahova a legkevésbé sem vágyott: édesanyja
Idaho-i farmjára.

Így kerül Rachel egy csendes mormon faluba nagyanyjához, Georgia-hoz (Jane Fonda – Klute, Kína-szindróma), aki nem az a tipikus aranyos nagyi. Ő szigorú szabályok szerint él. Számára Isten az első, ezután következik a munka. Meg is gyűlik a baja nagyszájú unokájával. Rachel egy pillanat alatt felrázza az álmos kisvárost, és ahogy telik az idő, Georgia is kezdi megérteni, honnan ered a fiatal lányban oly’ erősen munkáló düh. Szörnyű családi titokra derül fény, melynek hatására még Lilly is visszatér a kisvárosba, hogy meggyőződjön róla, igaz-e a dolog. A három generációt képviselő nők számára itt a megfelelő alkalom arra, hogy rendezzék vitás dolgaikat, és hogy megpróbálják megérteni a másikat.

Garry Marshall, olyan nagysikerű komédiák rendezője, mint a Micsoda nő!, az Oltári nő és a Neveletlen hercegnő, ezúttal egy komolyabb hangvételű, érzékeny filmet tett le az asztalra, amely minden generáció számára tartogat meglepetéseket.


Színes, feliratos amerikai vígjáték
A Universal Pictures bemutatja a Morgan Creek és a Trust Me közreműködésével

Szereplők:
• Jane Fonda
• Lindsay Lohan
• Felicity Huffman
• Dermot Mulroney
• Cary Elwes


Rendezte: Garry Marshall

Írta: Mark Andrus
Zene: John Debney
Operatőr: Karl Walter Lindenlaub
Vágó: Bruce Green, Tara Timpone
Látvány: Albert Brenner
Díszlet: Norman Newberry, Scott Zuber
Jelmez: Gary Jones
Producer: David C. Robinson, James G. Robinson
Végrehajtó producerek: Guy McElwaine, Kevin Reidy

Eredeti címe: Georgia Rule

Országos bemutató: 2007. szeptember 20.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top