nlc.hu
Nyereményjátékok
Az õsz és tél topkezelése

Az õsz és tél topkezelése

Mitõl néz ki az ember bõre azonnal tisztának, feszesnek és fiatalnak hatóanyagok beinjekciózása vagy plasztikai sebész kése nélkül?




A válasz a High-Care legújabb és egyik leghatékonyabb kezelése:
a gyümölcssavas hámlasztás.
Szuperújdonság az 55%-os gyümölcssav, amely az idei év szenzációjával, a mezoterápiás koktéllal® együtt kerül a bőrre. Pontosabban oda, ahol a leggyorsabban és legeredményesebben fejti ki hatását: ultrahanggal a bőr legmélyebb rétegébe.


Az 55%-os gyümölcssavra rendkívül gyorsan és intenzíven reagál a bőr. A gyümölcssav koncentrációja magas, viszont a pH-értéke alacsony, így az elhalt, megvastagodott, aknés, pigmentfoltos réteget finoman, de tökéletesen leválasztja. Nyomában ott a friss, fiatal bőrréteg, amely puha, bársonyos tapintású, egységes színű és sima.

A kezelés különlegessége és egyedisége a High-Care új specialitása, a
mezo-



koktél®
, amelyet a hámlasztás után ultrahangozunk a bőrbe.
A mezo-koktél® a bőr számára extra nedvességet biztosító hialuronsavból, feszességet adó kollagénből, a fiatalságért, üdeségért és egészséges bőrképért felelős aminosavakból áll.
A kezelést fagyöngy- és kaviártartalmú pakolás zárja, amely szupertáplálékot, energiát és védelmet nyújt a friss bőrnek.

A kezelések feltétlenül kúrakezelések. Az egyéni bőrállapot dönti el, hogy kinek mennyi alkalomra van szüksége. A High-Care kozmetikusai három-négy kezelésből álló kúrát ajánlanak.

Bátran kijelenthetjük, hogy ősszel, télen mindenkinek szüksége van egy ilyen megfiatalító kúrára, de különösen azoknak ajánlott, 

• akiknek napozás hatására megvastagodott a bőrük, mert a kezelés tökéletes megújítást jelent,
• az öreg vagy öregedő bőrre, mert a gyümölcssavak, a mezo-koktél®, valamint a fagyöngy és kaviár a természetes bőrfiatalítás legjobb módszerei,
• aknés bőrre, mert csökken a bőr tisztátalansága, egyenletessé válik a bőrfelület, eltűnnek a régi hegek, a régi „nyomkodások” nyomai, amelyektől az arc úgy néz ki, mint a hold felszíne: kráteres,
• akik intenzíven szoláriumoznak, mert ők így kerülhetik el, hogy a bőrük a fény hatására idő előtt öregedjen, megereszkedjen, ráncossá váljon,
• azoknak, akik szeretnék, ha a nyarat követően megjelent pigmentfoltjaik elhalványulnának, 
• a férfiaknak, mert nemcsak a ráncok számolhatók fel, hanem a pórusok mélyén megülő tisztátalanságok is – és ők is vágynak a puha, bársonyos bőrre.






Akiknek stresszes, irritált a bőrük, azoknak is javasoljuk a hámlasztást annyi változással, hogy kombináljuk a korábbi 20 százalékos High-Care gyümölcssavat az új 55 százalékossal.

Ezzel olyan koncentrációt kapunk, amely a típusnak és az egyéni bőrproblémának megfelel. Ezzel a leggyengédebb bőrfiatalítást hajtjuk végre.



A kúra rendkívül fontos eleme az otthon ápolás.

A High-Care kozmetikusai egy speciális tisztítógélt ajánlanak mindenkinek, ez a Cleansing Balm, amely tisztít, tonizál egyben, hiszen az elhalt bőrréteget – folyamatos tisztítással – otthon távolítjuk el.
Valamint fontos a kiváló tápláló krém, amely folyamatosan „építi”, táplálja bőrünket: ez a Timeless aktív maszkja.

De belülről is támogatjuk a bőr megújítását, ezért akiknek intenzív bőrfiatalítást végzünk, azok számára a Collamin fogyasztása nélkülözhetetlen, hiszen olyan aminosavakat juttat a szervezetünkbe, amelyek az új sejteknek elengedhetetlenül szükségesek.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top