nlc.hu
Nyereményjátékok
Hideg estéken is átmelegít…

Hideg estéken is átmelegít…

Visszavonhatatlanul vége a nyárnak. A jól megérdemelt nyári szabadságolások is véget értek, és már elõre rettegünk az esõs õszi idõjárástól és az azt követõ hideg, hosszú téli estéktõl.





Egy fárasztó munkanap után csak  kellemes relaxálásra, egy kis pihenésre van szükségünk, hogy a testünk újra erőre kapjon. Adjuk meg neki, amire szüksége van.

Használjuk az Intherma hőgallért, amellyel feloldjuk az egész napos stressz hatására felgyülemlett feszültséget és fájdalmat az izmainkban, így megnyugtatjuk és ellazítjuk testünket és lelkünket egyaránt.

A kellemes meleg átjárva a testünket nyugottabbá és frissebé tesz bennünket, így partnerünk számára is sokkal csinosabbak, vonzóbbak lehetünk, mint egy didergő, feszült ember. Magányos hideg estéken is kellemesen ellazítja és átmelegíti nemcsak a testünket, de a lelkünket is, hiszen nyugtató levendula illatot árasztva oldja a feszültséget.

A vállpárnát segítségül hívhatjuk akkor is, ha megfázás vagy influenza gyötör bennünket, mert enyhíti a lázas fejfájás okozta fájdalmakat, izomfájdalmakat, torokfájást és minden egyéb megfázással járó tünetet.


INTHERMA  hőgallér
Speciálisan a nyak, a vállöv, hát felső részének kezelésére tervezett melegítőpárna.





• Lazítja a görcsös izomzatot és oldja a mindennapi stressz okozta feszültséget a nyak és a vállak területén.

• A vállpárna segít a reumatikus fájdalmak enyhítésében valamint

• gyógyítja a torokfájást, köhögést és a megfázás egyéb tüneteit is csökkenti.
 
A kényeztető melegen és a fájdalmak enyhítésén túl a kezelés során a hőgallérból áradó levendulaillat a lelkiállapotra is jótékony hatással van, mivel oldja a feszültséget.

A hőgallér egyszerû mikrohullámú sütő segítségével melegíthető fel és időkorlátozás nélkül újra meg újra felhasználható.

A párna puha, kellemes, simogató tapintású.

A hőgallér kitűnő az ülőfoglalkozást végző, idejüket nagyrészt számítógép előtt töltő embereknek is, mivel a hát különösen igénybevett izmait lazítja.

A párna légmentesen zárt zacskóban fagyasztóba is tehető, s így hatékonyan enyhítí az ütések, zúzódások, rovarcsípések tüneteit.






Az INTHERMA egy olyan különleges, holisztikus termékcsalád, amely mikrohullámú sütőben felmelegítve természetes módon kezeli / enyhíti a reumatikus, ízületi, menstruációs, görcsös fájdalmakat, izomhúzódást, valamint mélyhűtőben lehűtve rovarcsípéseket, könnyebb égési sérülésekből, horzsolásokból eredő felületeket kezel rendkívül hatékonyan a test bármely pontján.
A hő, melyet a meleg lenmagok közvetítenek, therapeuták és természetgyógyászok által javallott a fentebb leírt discomfort érzetek megszüntetésére.

A levendulaolajjal kevert lenmagok kellemes illatot árasztanak hideg állapotban is, ezzel megnyugtató atmoszférát teremtve.

Ára 4.400 Ft/db Utánvéttel + 900 Ft szállítási díjért megrendelhető emailben: info@intherma.hu  címen név, cím, telefonszám megadásával.



További információk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top