nlc.hu
Nyereményjátékok
Ajándékozz fogyást szeretteidnek karácsonyra!

Ajándékozz fogyást szeretteidnek karácsonyra!

A karácsonyi ajándékozás gondolata sokszor már jó néhány héttel karácsony elõtt alapos fejtörést okozhat: kinek mit vegyünk, minek örülnének legjobban családtagjaink? Ám jól tudjuk, néha egy-egy gesztus, szeretetteli pillanat sokkal szebb ajándék lehet, mint valami, ami a boltban a legnagyobb, a legfeltûnõbb, a legdrágább volt…





Lepd meg idén szeretteidet, vagy önmagadat egy igazi ajándékkal! Nyerd vissza egykori alakodat!

Igen ám, de hogyan? A drasztikus diétákat betartani sem egyszerű, másrészt pedig a kalóriabevitel csökkentésével járó étrendek és divatos diéták a fogyásban csak „félmegoldást” jelentenek. Bár a testsúly komoly mértékben csökkenthető az éhezés alatt, a testsúly zsírszövet aránya (testzsírszázaléka) mindeközben nem csökken. Annak a fogyókúrázónak, aki koplalással fogy jelentős mennyiségű kilót, sajnos a leadott súlyának elenyésző része származik zsírszövetből, a nagy része inkább izomból, és vízből áll. Testzsírszázaléka magas marad, ami miatt a szív- és érrendszeri betegségek ugyanolyan veszélyt jelentenek számára, mintha nem fogyott volna.

Ezzel szemben minden zsírégető pulzustartományban végzett testmozgással leadott kiló a testzsírszázalék 0,3-0,8 százalékos csökkenésével jár. Ahhoz, hogy hatékonyan mobilizáljuk raktározott zsírszövetünket, szem előtt kell tartanunk zsírégető pulzustartományunkat, olyan mozgást kell végeznünk, amely könnyű, közepes intenzitású terhelést jelent, és legalább hatvan percen keresztül tart. Ha tehát izommunkával, testmozgással mobilizáljuk zsírraktárainkat, nemcsak testsúlyunk, hanem testzsírszázalékunk is csökken, ezáltal pedig jelentősen csökken a keringési és szívbetegségek kockázata is.

Ha szeretnél idén egy igazán hasznos ajándékot adni, vagy kapni karácsonyra, akkor válaszd a Fat Free hat hetes kurzusának karácsonyi ajándékutalványát, amely a karácsonyi akciónknak köszönhetően nyolc hétig tart!

A karácsonyi ajándékutalványt 2007 október 28 és december 20-a között vásárolhatod meg – ráadásul 10 százalékkal kedvezményesebb áron – hozzátartozódnak, vagy hozzátartozód neked!
Az ajándékutalvány beváltható: 2007 december elsejétől 2008 márciusáig azaz rád bízzuk azt is, mikor szeretnéd elkezdeni!

A Fat Free Hat Hetes kurzusa (amelyhez most két ajándék hetet adunk) magába foglalja
– a személyre szabott, dietetikus által összeállított, igényeknek, elfoglaltságnak megfelelően alakított étrendet,
– a 24 pulzuskontrollált, személyre szabott edzésterv alapján a pillanatnyi zsírégető zónának megfelelő edzésalkalmat,
– az elméleti előadásokat, a dietetikusi, edzői tanácsadást, a konzultációkat, stb.
A nyolc hét alatt 8 kg biztos leadását tudjuk garantálni!

Ha úgy döntöttél, hogy megpróbálod, vagy csak szeretnél több információt kapni a Fat Free Fogyókúra Központ (www.fatfree.hu ) tanfolyamairól, vegyél részt ingyenes állapotfelmérésünkön (mely magában foglalja a táplálkozási szokások elemzését, és diétatervezést is) és ingyenes személyes tanácsadásunkon (időpont egyeztetéshez hívd a 06/30-599-0631-es telefonszámot)!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top