nlc.hu
Nyereményjátékok
Csupa vidámság, csupa kényelem! – a budmil® idei téli kollekciója

Csupa vidámság, csupa kényelem! – a budmil® idei téli kollekciója

Sportos fazonokat és kényelmes utcai viseletet egyaránt találsz a 2007-es téli budmil® kollekcióban! Lássuk mi a trend!








Idén mondj búcsút az elmosódott színeknek!





Élénk, erős, határozott színkombinációk jelennek meg, mint a fekete-fehér, piros-fehér. Akik szívesen viselik a bordót és a lilát azok most örülhetnek, de felfutóban van a bézs, grafitszürke és a palackzöld is.
Újra trendi a csíkos minta, illetve a vidám, absztrakt virágmotívumokkal nyomott textília. Mindez pedig egy csipet metál dekorációval és fémszálas hímzéssel megbolondítva.
És persze hódít a kötött, hogy hideg idő esetén se fázz! A gyapjú összetételű pulóverek kiváló hőtartó tulajdonságúak, a pamut összetételű viselet pedig szellőzni hagyja a testet és mégis melegíti azt.
Az idei téli kötött budmil® kollekció újdonsága a viszkóz/poliamid és az acryl/poliamid összetétel. Előnye, hogy kiválóan moshatóvá, kopásállóvá, méret-, szín-, és formatartóvá teszi az anyagot, és egyúttal kellemes tapintású. Hogy teljes legyen a kollekciód, a kötött sapkához találsz színben és stílusban hozzáillő sálat és kesztyűt is!

Az utcai kabátokat a hozzájuk illő vászon nadrágokkal együtt a tervezők divatos földszínben álmodták meg. A kabátok anyaga vízlepergető vászon, belül steppelt béléssel készültek. A sportos dzsekik kidolgozása pedig speciális. Anyaguk lélegző, vízlepergető, hegesztéses technológiával készült, hogy a varrások mentén is maximális vízhatlanságot biztosítsanak. Belül antipilling polár béléssel, szélfogóval, belső zsebbel és mobiltelefon-tartóval látták el őket, hogy a kényelem mellett a praktikusságot is fokozzák.

Biztosítsd magadnak a könnyedség és a kényelem érzését, válassz az évszakhoz budmil® termékeket!















 


 


 


 


 




 


Látogass el honlapunkra! » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top