nlc.hu
Nyereményjátékok
Navigáljunk nõiesen!

Navigáljunk nõiesen!

Végre a hölgyekre is gondoltak! A technológia kezdi figyelembe venni a gyengébbik nem igényeit, így a mobiltelefonok és notebookok után GPS-navigációs készülékek is kezdenek „nõiesedni”.





A Garmin az elsők között dobott piacra nőknek szánt GPS-készüléket, a nüvi sorozat PINK szériáját, mely láttán a hölgyeknek is kedve támadhat a műholdas navigáláshoz…

Az első rózsaszín navigációs készülék
A Garmin nüvi PINK-et a nők kezébe teremtették. A rózsaszín borítású készülék stílusossá varázsolja autódat, és persze jól mutat a táskádban is.

Nem utolsó sorban pedig megbízható társ az utazáskor, segítségével sosem tévedsz el többé. A kecses kivitelű navigátort a mindennapi, gyors navigációra találták ki. Nőies külseje egy kifejezetten okos belsőt takar, hiszen a készülék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire szükség lehet a tájékozódáshoz. A könnyen kezelhető menürendszerben pár másodperc alatt megadhatjuk a kívánt címet, majd a készülék képi és hangutasításokkal elvezet a célig. Természetesen magyar nyelvű menü és navigációs hang is választható.

Az autón kívül
A nüvi PINK rengeteg kényelmi funkciót is tartalmaz, beleértve a JPEG képnézegetőt, világórát időzónákkal, valutaátváltót, mértékegység átváltót, valamint számológépet, így egy apró készülékben minden benne van, amire egy nőnek szüksége lehet utazáskor. A készülék mellé egy elegáns bőrtokot is kapsz ajándékba, így az autóból kiszállva is könnyen magaddal viheted rózsaszín útitársad.







Válassz kedvedre és nyerj!
November 1-től kétféle Garmin nüvi PINK készüléket lehet megvásárolni. A nüvi 200 PINK részletes, utcaszintű Magyarország térképpel kerül forgalomba, így itthon bárhová eljuthatsz vele. Ha sokat utazol külföldre, akkor válaszd a nüvi 250 PINK-et, elegáns ezüstös rózsaszínben! Ezzel már nem csak Magyarországon navigálhatsz, hanem bátran nekivághatsz mondjuk egy olaszországi síelésnek is a barátnőiddel, hiszen a készülék Európa teljes térképét tartalmazza.

Ha még idén vásárolsz Garmin nüvi PINK-et, és regisztrálsz a garmin.hu/jatek oldalon, akkor nyerhetsz egy nagy képernyős Samsung plazma televíziót is!

www.garmin.hu  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top