nlc.hu
Nyereményjátékok
Illy-ajándékötletek kávéínyenc dizájnõrülteknek!

Illy-ajándékötletek kávéínyenc dizájnõrülteknek!

Idén karácsonyra díszdobozban is rendelhetsz illy kávét és kapucsínócsészéket, kávégépet házhoz szállítással is. A legújabb illy Espressamente kávézót pedig az Arena Plazában találod.





Az illyt méltán tartják a világ legjobb kávéjának. Az illy azonban több mint kávé: a kultúra, a művészet és a dizájn találkozása.

Az illy klasszikus, Matteo Thun által tervezett csészéjéből világhírű művészek és fiatal tehetségek terveznek évről évre újabb műalkotásokat.

Az illy art collection limitált kiadású számozott darabjait már gyűjtők vadásszák. Idén karácsonyra díszdobozban is rendelhetsz illy kávét és kapucsínócsészéket. Akár meg is nyerheted, ehhez segítséget a www.espressokft.hu site-on találsz.

További információért és online ajándékmegrendeléshez kattints ide!

Illy-lelőhelyek, karácsonyi ajándék házhoz szállítással





Országszerte sok száz kávézóban kóstolhatod meg az illy kávét ( illy kávézók listája ). Ha a legújabbra és legtrendibbre vagy kíváncsi, látogass el az illy Espressamente kávézóba az Arena Plazába. Az illy kiskereskedelmi forgalomban is kapható. Gyönyörű, fémdobozos, 250 g-os darált, szemes kiszerelésben a Kaiser’s, Interspar, Match, Cora áruházakban találod, az Electro World, a Media Markt, a Saturn pedig az E.S.E. (Easy Serving Espresso) szabványú patronos, adagolt illy kávét is forgalmazza. Ha díszdobozos illy kávészettet, csészekollekciót, kávégépet szeretnél, már házhoz szállítással is rendelhetsz.

Kávéfőzők, kávékapszulák otthoni és irodai használatra





A legjobb kávét is el lehet rontani nem megfelelő kávéfőző használatával. A tökéletes kávé főzéséhez az illy saját profi, otthoni, irodai presszógépeit ajánlja, melyek közül a Luca Trazzi tervezte retró Francis Francis X1 már dizájnkultusztárgy.

Mind darált kávét, mind az illy által is használt nemzetközi szabvány E.S.E. (Easy Serving Espresso) patronos kávéját is lefőzhetjük vele. Gyárilag megfelelő finomságúra darált és filterpapírba optimálisan tömörített kávét takar az E.S.E. kávépatron.

Nagyobb irodai forgalomhoz az illy az Itaca Cube vagy Itaca XL automata kávégépeit ajánlja, amelyekkel nagyon tisztán és gyorsan lefőzhető a különböző pörkölésű, egyedileg csomagolt kapszulás kávé.






 1. Illy-ajándékok kávéínyenceknek! Rendelj illy csészekollekciót, díszdobozos kávészettet vagy kávégépet!


2. A szépségnek íze van! Nézd meg az illy „A szépségnek íze van” című reklámfilmjét:


 


 


 

Linkek




Az illy hazai forgalmazójának oldala (Espresso Kft.)
Ajándékötletek az illytől
Kávézók listája, ahol illy kávét szolgálnak fel
Az illy nemzetközi oldala, illy art collection fotógaléria
Kávészakértőnk oldala (Pálfy Lilla, az Espresso Kft. munkatársa)

Cikkek
Kávézz velünk és nyerj! Illy-kávébérlet a Nők Lapja Cafén! 
Illy Cafe az Oktogonon 
Illy kávéskészlet kiállítás



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top