nlc.hu
Nyereményjátékok
Milupa Junior: gyerekitalban a védelem

Milupa Junior: gyerekitalban a védelem

Amikor a kisgyerek egy éves lesz, kezd kitárulni számára a világ: tipegõ korba ér, megteszi elsõ lépéseit, mozgásigénye megnõ.




Ebben az időszakban legalább napi 2 pohár, azaz fél liter tejre van szüksége, hogy hozzájusson a csontok fejlődéséhez nélkülözhetetlen kalciumhoz. A szoptatást követően nem mindegy, hogy milyen formában folytatjuk a növekedéséhez és az immunrendszer erősítéséhez szükséges tejivást. A gyerekorvosok egyetértenek abban, hogy ebben a korban a tehéntej nem a megfelelő megoldás. Nem csak azért, mert bizonyos immunerősítő rostok hiányoznak belőle, hanem azért is, mert magas fehérje és ásványi anyag tartalma még megterheli a kicsik fejlődésben levő szervezetét.






A Milupa Junior tejalapú gyerekitalt táplálkozási szakértők kifejezetten az 1-3 éves korú gyerekeknek fejlesztették ki. Az immunrendszer erősítéséért felelős prebiotikus rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, hogy a kicsik ellenállóbbak legyenek a kórokozókkal szemben. Például ötször több C-vitamin és hússzor több vas található benne, mint a tehéntejben, valamint értékes K és D vitaminokkal is dúsították.

A gyerekitalt úgy fejlesztették ki, hogy módosították a tehéntej nem megfelelő fehérje összetételét, így az nem terheli meg a kicsik emésztőrendszerét.







Ebben a korban a gyerekek már egyre több időt töltenek közösségben, ahol – különösen az őszi-téli évszakokban – könnyen elkaphatják játszótársaiktól a betegségeket. A Milupa Juniorban levő prebiotikus rostok segítik a természetes védekezőképesség kialakulását, erősítik a kisgyermek immunrendszerét a náthás téli hónapokra. Ezek a természetes rostok a bélflórában levő jótékony baktériumok szaporodását segítik, és egyúttal megakadályozzák a káros baktériumok megtapadását.
A Milupa Junior tejitalként is kiváló, de felhasználásával készíthetünk gyümölcsturmixot, túrókrémet vagy bébiételt, változatossá téve kisgyermekünk étrendjét, amihez a Milupa Junior csomagolásán további ötletes tippeket találunk.








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top