nlc.hu
Nyereményjátékok
Sony – Musical Karaoke DVD

Sony – Musical Karaoke DVD

A musical manapság a legsikeresebb mûfaj a lemez és a DVD piacon!Mostantól otthon és buliban is elénekelheted kedvenc dalaidat a Rómeó és Júlia, a Mozart! vagy az Elisabeth címû musicalekbõl barátaiddal vagy a Budapesti Operettszínház sztárjaival!




A Pentaton és a SONY BMG kiadó az Operettszínház közreműködésével egy olyan különleges és egyedi DVD-vel rukkolt elő karácsony előtt, melyen Ön a legkedveltebb musical slágereket énekelheti el a legsikeresebb eladókkal akár duettben is.

Légy Júlia, Elisabeth, Rómeó vagy akár Mozart és énekelj együtt Janza Katával, Szinetár Dórával, Bereczki Zoltánnal, Dolhai Attilával, Mészáros Árpád Zsolttal vagy Szabó P. Sziveszterrel… Hallgasd meg a dalok eredeti változatát, és ha már kívülről fújod, válassz duettpartnert vagy használd csak a zenei alapokat a kórusfelvételekkel!

A Karaoke DVD már kapható a Budapesti Operettszínházban található Operett Shopban.
A megjelenéstől november 25-ig hosszabb nyitva tartással várunk Mindenkit a Shopban, hétvégén 14.00 és 22.00 óra között, keddtől péntekig 12.00 órától az előadások végéig.






A Karaoke DVD-n szereplő dalok:
Rómeó és Júlia: Lehetsz király, Verona, Szívből szeretni, Hogy mondjam el?!, Gyűlölet
Elisabeth: Az már nem én lennék, Nagyot nőtt az árnyék, Hogyha kell egy tánc, A végső tánc, Fáradt gályák
Mozart!: Szeret, mind ki ismer, Csillagok aranya, A zene, az vagyok én, Az egyszerű út
Bónusz: Miss Saigon – Szaxofon duett

Az új sikervárományos DVD már a boltokban!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top