nlc.hu
Nyereményjátékok
Csillogj az ünnepekre!

Csillogj az ünnepekre!

A bizsuk és divatékszerek korában élünk. Szinte elképzelhetetlen nélkülük bármilyen alkalmi, vagy akár munkahelyi megjelenés.




A legdivatosabb ékszerekért eddig lejártuk a lábunkat, de most a Fanbizsu segítségével a legszebb darabokat megszerezhetjük az interneten keresztül is.

Az árukészlet hetente megújul, bő és minőségi választék van, és az éppen aktuális divatot tükrözik a termékek. A jól felszerelt internetes áruházban tehát mindenki kedvére válogathat.

Bizsuk, divatékszerek (nyakláncok, fülbevalók, karkötők, gyűrűk, brossok, piercingek, mobil-, esküvői-, és alkalmi ékszerek) Fans For Jewelry márkanéven, valamint bizsualkatrészek nagy választékban, bizsu- és ékszerdobozok, ékszerbemutató állványok, displayek, továbbá övek, sálak és hajtermékek várják a vásárlókat. Igazi különlegesség, hogy féldrágakő és kristály ékszerek is nagy választékban állnak rendelkezésünkre.







A lenyűgöző választékban keressünk magunknak elegáns divatékszert karácsonyra, vagy bohókás bizsut szilveszterre.

Ha úgy látjuk, hogy párunk nem tud mit választani nekünk karácsonyra, felejtsük ott a www.fansbizsu.hu internet címet valahol a száítógép körül, és biztosan meglep bennünket valami szépséggel.

Az újdonságok között is érdemes rendszeresen szétnézni, mert mindig van valami izgalmas. A hónap slágere az alkalmi női táskák és pénztárcák lehengerlő választéka.


2008-ra esküvőt terveztek a kedveseddel?





Az esküvő ékszereik között nyakláncot, karkötőt, fülbevalót, diadémot és remek szetteket is találsz.


Az akciók menüpont alatt pedig meglepően kedvező áron juthatsz hozzá a szebbnél szebb ékszerekhez, ezért érdemes ott is szétnézni minden alkalommal.



Ne feledd a bizsu minden alkalomra tökéletes kiegészítő!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top