Nyereményjátékok

Hogyan lehet a legegyszerûbb módon pótolni a szervezetünkbõl hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat?

Ha vesszük a fáradtságot és egy kis nyomozásba kezdünk, észrevehetjük, hogy élelmiszereink minõsége meglehetõsen leromlott tápanyag értéküket tekintve. Nagyon dicséretes, ha valaki sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, de ahhoz, hogy ezzel elegendõ vitamint és ásványi anyagot vigyen be a szervezetébe, elõször újra kellene reformálnia az élelmiszeripar politikai stratégiáját.




Mivel a pozitív irányú változás az élelmiszerek területén nem az elkövetkezendő egy-két évben fog megvalósulni, ezért jobban tesszük, ha nem a várakozó álláspontot vesszük fel, hanem teszünk valamit, amivel nagyobb ellenálló képességet érhetünk el például egy vírusos időszakban. Persze az immunrendszerünk feljavítását nem akkor kell elkezdeni, amikor már valami baj van. Kevesen veszik észre a betegségek első jeleit. Ki gondolna problémára, amikor egy picit fáradtabb, vagy rosszabb hangulatban telik a napja. Vagy amikor kialakul egy kis vita életünk párjával. Biztos vagyok benne, hogy az emberek nagy része nem a vitaminhiányt róná fel vétkesül egy-egy ilyen helyzetben. Pedig nagyon nagy szerepet játszik benne. Illetve bizonyítottan ilyen és ehhez hasonló dolgokkal kezdődnek a betegségeink. A jelek mindig ott vannak csak tudnunk kell észrevenni őket.

Napi körülbelül három perc ráfordítással megkímélhetjük magunkat a tápanyaghiány által okozott betegségektől, amit manapság már népbetegségeknek is hívhatunk. Legyen az, krónikus fáradtság, rosszkedv, energiahiány, vagy éppen influenzajárvány.






Az amerikai orvosok szakmai kézikönyve a Physicians’ Desk Reference (Orvosi Referencia-könyv) szerint az átlagos tablettákban lévő vitamin és ásványi anyagok mennyiségének csak 10-20%-a szívódik fel az emberi szervezetben.



Folyékony spray segítségével a száj nyálkahártyáján keresztül történő bevitel esetén a felszívódási érték elérheti a 98%-os értéket. Ebből adódóan a folyékony formában lévő vitaminok és ásványi anyagok felszívódása lényegesen jobb.
A tablettákban előfordul, hogy az emberi szervezet számára szükségtelen töltőanyagok, kötőanyagok, tartósítószerek és egyéb anyagok mennyisége nagyobb, mint a hasznos tápanyagoké, ami feleslegesen kerül a szervezetbe. Ezen felül általános probléma szokott lenni, hogy nehezen lehet lenyelni a tablettákat.


A JÓ KÖZÉRZET KÖZPONT ezeket a problémákat felismerve a létfontosságú vitaminok új generációját fejlesztette ki. Az új generációs vitaminoknál már a hatóanyagok folyékony állapotban vannak lágyzselatin burokban, amelyek hatékonyabban szívódhatnak fel a szervezetben.

További nyereményekért kattintson ide! www.jokozerzetkozpont.hu  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top