Nyereményjátékok

Márkák az interneten

Új lakásba költöztél és meg kell venned a háztartási gépeket? Elromlott a hűtőd? Leégett a porszívód motorja? Jó lenne már egy mosogatógép, hogy ne kelljen még az egész délelőttös főzőcske után mosogatni is? Vagy egyszerűen csak jól esne egy finom kávé?

Valamelyik ismerős számodra? Biztosan. Ilyenkor az ember lánya mit tesz? Nyakába veszi a várost és rója a műszaki boltokat szakadatlanul, amíg rá nem akad a megfelelő termékre. Amikor pedig rátalál órákat várakozik a boltban, amíg egy eladó segít tájékozódni a termék jellemzőiről. Jobb esetben persze a férjét is rábeszélheti, hogy elkísérje és segítsen, de hát, mint tudjuk a férfiak soha nem érnek rá, mert egész nap dolgoznak.

Hát ennek vége!
Az internet világában minden megtalálható, csak tudni kell hol keressük. Ha megbízható és márkás háztartási gépre van szükségünk, akkor a www.markabolt.hu oldalon egy gombnyomásra megtaláljuk. Hűtőgépek, mosógépek, szárítógépek, porszívók, konyhai kisgépek, mikrosütők, tűzhelyek, beépíthető háztartási gépek és még nagyon sok féle termék várja vásárlóját a honlapon. A Web-áruház pedig folyamatos fejlesztés alatt áll, és rendszeresen megújul, hogy a vásárlók maximális megelégedettségét biztosítsa.

Persze tudom, hogy sokan nem bíznak még az internetes vásárlásban, nekik ajánlom a Márkabolt Pest-et vagy a Márkabolt Budát. A két boltban sok termék megtalálható, ami a Web-áruházban, és ráadásul szakképzett és felkészült eladók segítik a vásárlást.
A Márkaboltokat üzemeltető cég 11 éve foglalkozik AEG-ELECTROLUX-ZANUSSI termékek forgalmazásával. Így tehát a legjobbakat kínálja, hozzáférhető áron. Az első üzlet megnyitása több mint 10 éve 1997-ben történt. 2000-ben már nagyobb üzletbe kellett költözniük, hiszen szükség volt a folyamatos termékskála bővítésre. A 2004-es Web-áruház indítása nagy áttörés volt, mert így azok is hozzájuthattak a termékekhez, akik inkább a 21. század kényelmes vásárlását részesítik előnyben. A következő fontos pont a cég életében a második bolt megnyitása volt, amivel végre Pest és Buda lakosságát is elláthatták a márkás termékekkel. Sőt! Nemcsak a fővárost, de az egész országot ki tudják szolgálni, hiszen a cég az országot lefedő házhozszállító csapattal dolgozik együtt. Amennyiben regisztrál a www.markabolt.hu weboldalon és interneten rendel, úgy Budapesten 100.000 Ft értékig 1800 Ft, az felett pedig díjtalan a házhozszállítás, míg vidékre 300.000 Ft-ig 3450 Ft, és az felett pedig szintén díjtalanul juthatunk a termékekhez.

Gondolom most már kíváncsi vagy, hogy hol találod az áruházakat? Budán a Fehérvári u. 50-52. szám alatt, Pesten pedig a József krt. 10-12 alatt várnak nagy szeretettel. A nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10-19 óráig szombaton 10-14 óráig. Most érdemes ellátogatni a boltokba, hiszen új termékekkel várnak raktárról, akciós áron, a Fehérvári úti üzlet 400 nm-én szinte a teljes választékkal, illetve a József körúti üzletükben, Pest központjában, a Blaha Lujza térnél.

 

Addig is amíg eljutsz a boltba nézd meg a videó termékismertetőket az AEG mosógépekről és szárítógépekről:

Felültöltős Mosógépek

Elöltöltős Mosógépek

Szárítógépek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top