Nyereményjátékok

Válassz testre szabott táplálékot kedvencednek!

A WALTHAM<sup>®</sup> Központ évtizedek óta vezető nemzetközi szaktekintélynek számít a kisállattartás és -táplálás területén. Táplálkozási szakértők, állatorvosok, biokémikusok, fizikusok, állatviselkedéstani specialisták és tenyésztők folytatnak itt gyakran áttörő kutatásokat, az azokban részt vevő kutyákról és macskákról való kivételes gondoskodás mellett.

A WALTHAM® Központ évtizedek óta vezető nemzetközi szaktekintélynek számít a kisállattartás és -táplálás területén. Táplálkozási szakértők, állatorvosok, biokémikusok, fizikusok, állatviselkedéstani specialisták és tenyésztők folytatnak itt gyakran áttörő kutatásokat, az azokban részt vevő kutyákról és macskákról való kivételes gondoskodás mellett.

A WALTHAM® közel 50 éve állítja kutatásai középpontjába a kisállatok táplálkozási igényeit, és megállapította, hogy a kutyák és a macskák természetes körülmények között olyan táplálékot választanak, amely megfelelő mennyiségű zsírt, fehérjét, és viszonylag kevés szénhidrátot tartalmaz. A PROFILUMTM szárazeledelek ennek megfelelően az Advanced Metabolic Profile (AMP) formulán alapulnak.

Az AMP formula pontosan meghatározza, hogy a kutyák és a macskák számára szükséges metabolizálható energia milyen arányban származzon az egyes makrotápanyagokból, a kisállat életkorának, fizikai állapotának és méretének figyelembe vételével.

A PROFILUMTM eledelek számos specifikus formulákat tartalmaznak (pl. „Antioxidáns” formula, „Szőrlabdaképződést csökkentő hatás” formula, „Húgyutak egészségének biztosítása” formula, „Fog- és szájápolás” formula), melyeknek köszönhetően a PROFILUMTM eledelekkel való táplálás segít bizonyos, gyakran előforduló betegségek veszélyeinek csökkentésében, és hozzájárul ahhoz, hogy kedvencünk hosszú és boldog életet élhessen. A fő tápanyagokból származó éltető energia megfelelő szintje segít a jó egészségügyi és fizikai állapot megőrzésében, és mindezeken felül a PROFILUMTM eledelek pompás ízélményt is nyújtanak a házi kedvenceknek.

VÁLASSZ TESTRE SZABOTT TÁPLÁLÉKOT KEDVENCEDNEK!

www.profilum.eu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top