Nyereményjátékok

Ghymes 25 éves születésnapi koncert

Első alkalommal koncertezik a Ghymes Együttes a Főnix Csarnokban. A Debreceni Tavaszi Fesztivál kiemelkedő programjaként, az elmúlt huszonöt év legkedveltebb és legszebb dalai csendülnek fel március 28-án...

Ghymes 25 Éves születésnapi koncert

Első alkalommal koncertezik a Ghymes Együttes a Főnix Csarnokban. A Debreceni Tavaszi Fesztivál kiemelkedő programjaként, az elmúlt huszonöt év legkedveltebb és legszebb dalai csendülnek fel március 28-án Magyarország egyik legszínvonalasabb multifunkcionális rendezvénycsarnokában. A Ghymes együttes Nyitrán alakult, az elmúlt két és fél évtizedben több arany- és platinalemezzel is díjazott stúdióalbumot készítettek. Karrierjük során számos díjat gyűjtöttek be szakmai elismertségük jeléül. A Ghymes muzsika meghatározója Szarka Tamás zenéje és szövegvilága, amelyet egyedülálló módon egészít ki Szarka Gyula népzenei alapú szerzői zenéje. „A Ghymes zene továbbra is durva korlátokat rombol, finom szabályokat épít, ringat, ríkat, földbe döngöl, ingnyakon ragad és felrohan veled a tetőre, s kérdezés nélkül nevetve elszáll veled stílusokon, horizonton, nem is létező boldogságokon, mozdulatlan depressziókon, saját sorsunkon át vissza, befelé – jó messzire”. A hangulatról a Ghymesen túl a káprázatos fény- és hangtechnikai megoldások gondoskodnak, és természetesen az óriáskivetítők is hozzájárulnak az élmény fokozásához. A Ghymes már több sikeres koncertet adott Debrecen városában, de ez az első alkalom, hogy a Főnix Csarnok színpadára lépnek. A szervezők a Helikon Kiadó jóvoltából négy darab 50.000 Ft értékű könyvutalványt sorsolnak ki a helyszínen a jegyvásárlók között.

Ünnepeljük együtt Debrecenben a Ghymes születésnapját!

Főnix Csarnok, Debrecen, Kassai utca
Március 28. 19 óra

Jegyek már kaphatóak 2900 Ft, 3900 Ft, 4900 Ft és 9900 Ft-os áron a Főnix Csarnokban, a debreceni Kölcsey Központban és a Ticket Express országos hálózatában.
További információ: www.eventim.hu, Telefonos Jegyrendelés: +36 30/303-09-99

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top