Nyereményjátékok

Ünnepeljük a nőket!

Márciusban a Zone Club a nők nagyszerűsége előtt tiszteleg. A csatornán számos olyan műsor látható ebben a hónapban, amely rendkívüli asszonyokat mutat be, akik meghódították a világot. Ugyanakkor olyan sorozatok is képernyőre kerülnek, amelyek a nők hétköznapi problémáira világítanak rá, és hasznos tanácsokkal szolgálnak.

Március 3-án és 8-án, a Nőnap alkalmából a Rendkívüli nők sorozat keretében sikeres és különleges hölgyeket mutatunk be, többek között olyan hírességeket, mint:
Nicole Kidman – színésznő
Donna Karan – divattervező
Katarina Witt – olimpiai bajnok műkorcsolyázó
Cameron Diaz – színésznő
Martina Navratilova – teniszező
Anna Wintour – a Vogue főszerkesztője
Sylvia Plath – írónő.

Ezenkívül Madonna, Angelina Jolie, Jacqueline Kennedy Onassis, Julia Roberts, Britney Spears, Drew Barrymore, Catherine Zeta Jones, Condoleeza Rice, Grace Kelly, Kate Moss, Victoria Beckham , Katharine Hepburn, Danielle Steel és Whoopi Goldberg életéről tudhatunk meg többet a sorozat egyes részeiből.

Jóllehet Magyarországon kevesen ismerik Martha Stewart nevét, az Egyesült Államokban ő a Háziasszony, akinek műsorai, termékei és könyvei hihetetlen népszerűségnek örvendenek.

Martha nők millióit tanítja főzni, háztartást vezetni, kertészkedni és lakást díszíteni. A kemény nő hírében álló Martha cégénél dolgozni sok ember álma – közülük kerülnek ki műsorunk szereplői is, akik csapatokat alkotva, saját és a társaik ambícióival és jellemével megküzdve versengenek Martha és a többi zsűritag elismeréséért, és a győztesnek járó állásért.
A Martha Stewart – Gyakornokverseny március 4-től keddenként látható a csatornán.

Szintén új, a női lélek rejtelmeit kutató műsor a Zone Clubon a Mi kell a nőknek? című sorozat, amely március 3-től hétfőnként látható. A legújabb fogyókúra-trendektől, szépségtrükköktől kezdve a flörtölési módokon és szakítási történeteken át az egészen intim pletykákig, a program a női lét minden aspektusát igyekszik bemutatni.
Egyik központi kérdés, amelyet alaposan körüljár: mi az oka, hogy emberek milliói kezdenek rendszeresen fogyókúrába. Ez valami furcsa hóbort, egy új divat? Vagy ennél több? Kate Lawler DJ és műsorvezető, Amy Lame dietetikus és más hírességek mesélnek a súlyvesztés és súlygyarapodás mesterfogásairól.

A fogyókóra azonban kimeríthetelen téma. A Viszlát háj! öt versenyző küzdelmét közvetíti, akiknek közös a célja: megszabadulni a felesleges kilóktól. A különbség az, hogy mind az öten más módszerre esküsznek, és más szisztémát választanak. Pszichológus, dietetikus és személyi edző segít abban, hogy győztesen kerüljenek ki a „megmérettetésből”.

Vannak azonban, akik nem az étel, hanem a boltok csábításának nem tudnak ellenállni.
A Vásárlásfüggők új részeiben ezen embereknek segít egy pszichológus és egy életmód-tanácsadó. A pszichológus támogatásával minden vásárlásfüggő leáshat betegsége mélyére, és megértheti, mit próbál őrült költekezésével kompenzálni. A négy hétig tartó kezelés valójában egy önfelfedező utazás, amelynek végén egy kiegyensúlyozottabb, hitelkártyájától függetlenebb ember áll.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Zone Club műsoráról, látogasson el a http://www.cab.hu.zoneclub.tv/ oldalra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top