Nyereményjátékok

Miért ne fogyhatnál nyárig 15 kg-t?

Miért kellene beletörődnöd abba, hogy a drasztikus fogyókúrák után a keservesen leadott kilók rendre visszajönnek,

mert Te sem ismered azt az öt végzetes táplálkozási hibát, amely közül már egyetlen egy is garantálja azt, hogy sikertelen legyen a fogyókúrád? Azt az öt végzetes táplálkozási hibát, amelyek közül a Fat Free Fogyókúra Központ felmérései szerint legalább az egyik a túlsúlyos emberek 93%-nál fenn áll…

Jön a jó idő, hamarosan lekerül a télikabát, és egyre sürgetőbb, hogy belefogjunk valamilyen testsúlycsökkentő programba, ha még a fürdőruhaszezonra szeretnénk elérni ideális alakunkat. A legrosszabb, amit tehetünk ilyenkor, hogy kölcsönkérjük kolléganőnk jól bevált csodareceptjeit, vagy pedig a „holnaptól nem eszem semmit” elvet követve koplalni kezdünk. Az előbbi „módszerek” hátránya, hogy ami bevált a kolléganőnek, az egyáltalán nem biztos, hogy nekünk is jó lesz, ráadásul a sok sikertelen kísérletezés nagyon megviseli az anyagcserénket!

De a koplalásról is lebeszélnénk! A mennyiségi és minőségi éhezéssel csak azt érjük el, hogy szervezetünk „túlélő” üzemmódra kapcsol, és több-kevesebb kínkeservesen leadott kiló után (amely sajnos még véletlenül sem a zsírraktárainkból fog származni) annyira lelassul anyagcserénk, hogy raktározásba kezd. Tehát a „látszatfogyás” megszűnik, és következik a valós visszahízás.

Ezzel szemben egy egészséges, elegendő energiát tartalmazó, személyre szabott étrend mellett szinte észrevétlenül fogyhatsz le, ráadásul az egészséged miatt sem kell aggódnod.
Gondold csak el, milyen fantasztikus lesz, amikor az optimális energia bevitel, a megfelelő tápanyag arány, a magas vitamin és ásványi anyag tartalom miatt szinte olvadnak le rólad a kilók, és még a tavaszi fáradtság is elkerül!

Ha te is szeretnéd megismerni azt a bizonyos öt végzetes táplálkozási hibát, hogy végre eredményes, és tartós fogyást érhessél el, akkor mindenképpen érdemes szakembereinkhez fordulnod! A Fat Free Fogyókúra Központ személyi edzői, és dietetikusai az országban egyedülálló módon összehangolt team-munkával segítettek már sok sorstársadnak elérni a hőn áhított alakot.
Ingyenes állapotfelméréseinken és személyes konzultációkon először azt mérjük föl, hogy mekkora a súlyfelesleged, és mindez hogyan alakulhatott ki. Ezután elemezzük jelenlegi táplálkozási szokásaidat, megállapítjuk, mennyi kalóriára lenne szüksége a szervezetednek. Ezek után készülhet el számodra a személyre szabott étrend, amelynek betartása során nem kell lemondanod semmiről!

Nézzük csak! Nyárig (június elejéig) összesen 15 hét van hátra! Ennyi idő alatt egy jól összeállított étrend, és egy szórakoztató mozgásprogram mellett pontosan 15 kilótól szabadulhatsz meg egészségesen, éhezés, koplalás és önsanyargatás nélkül.

Ráadásul most a Nők Lapja Café olvasóinak minden nyolc hetes programunk mellé ajándékba adunk egy 18.000 Ft értékű ajándék testsúlycsökkentő kupont, amelyet március 31-ig válthatsz be! Gyere, és vegyél részt a Fat Free Fogyókúra Központ ingyenes állapotfelmérésén! Időpont egyeztetéshez hívd a 06/30-599-0631-es telefonszámot még ma!

www.fatfree.hu
E-mail: heder.eva@chello.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top