Nyereményjátékok

Soltész Rezső: REJTÉLY…

A 80-as évek egyik legnépszerűbb előadója, akinek lemezeiből több mint 2 millió darabot adtak el Magyarországon, több éves szünet után újra mikrofon elé állt. Soltész Rezső most olyan dalokat énekel, melyek ma nemzedékek emlékezetében legendaként élnek.

NŐNAP – Ugye van még, aki emlékszik rá? Én például nagyon is emlékszem, ugyanis ezen a napon az egész országban és minden vállalatnál ünnepségeket tartottak. Ezen a napon mindenki megkülönböztetett szeretettel fordult a környezetében élő hölgyek felé és képletesen, úgy együtt mi férfiak, egy kicsit – gondolatban vagy valóban – megsimogattuk a gyengébb nemet. Ez nagyon szép volt. Emlékszem, abban az időben szinte hely nem maradt a naptáromban, olyan sok helyen énekeltem azokat a nagyon is szentimentális dalokat, amit szívesen hallgattak szerte az országban. A Várj, a Karomba zárlak majd egy éjszakán, a Gondolsz – e majd rám, mind – mind olyan szép melódiák, amit velem együtt énekeltek. Ugye van, aki még emlékszik rá? Ezeket a perceket sohasem felejtheti el az ember.
Most megint közeledik a jeles dátum. Ezen a hétvégén megint ünnepelünk. A nőket. Én ugyan azt érzem most is, amit 20 évvel ezelőtt, de lehet, hogy talán még egy kicsivel többet is. Ez biztosan a mai átalakult helyzetnek köszönhető, vagy talán annak, hogy mai ésszel jobban értem, hogy számomra mit is jelentettek és jelentenek ma is a nők! Mégis, ha most felnőtt férfiként azt a feladatot kapnám, hogy köszönjem meg azt a sok jót, amit életemben a nőktől kaptam, nagy bajban lennék. De szerencsés ember vagyok! Az élet megajándékozott valamivel, ami boldoggá tette az életemet és azt az érzést tudatosította bennem, hogy amit teszek az a gyengébb nem, a nők számára – vagy legalábbis egy nagyobb részének – örömet szerez. Régen írhattam le azt a hírt, amit most kifejezetten a nőnapi dátumhoz kapcsolhatok, történetesen azt, hogy megjelent egy új lemezem. De most megjelent. A Rejtély – mert ez a címe elsősorban a nőknek szól, és csak másodsorban a szerelemről! De van harmadsorban is, ami pedig az én ízlésvilágomat, a lelki és zenei harmónia iránti elkötelezettségemet tükrözi, tudatot, amivel járni, kelni kell a világban – és bár tudom ez közhelynek számít – de számomra az életben valójában minden nap Nőnap!
Kedves Hölgyek! Lányok, Feleségek, Édesanyák és Nagymamák. Kívánom, hogy egész évben legyenek nagyon boldog Nőnapjaik.

Soltész Rezső
A 80-as évek egyik legnépszerűbb előadója, akinek lemezeiből több mint 2 millió darabot adtak el Magyarországon, több éves szünet után újra mikrofon elé állt. Soltész Rezső most olyan dalokat énekel, melyek ma nemzedékek emlékezetében legendaként élnek.
A legnagyobb magyar slágerek, mint a Rejtély, az Esős vasárnap délután, Merre jártál tegnap este vagy a felejthetetlen Kicsit szomorkás a hangulatom (stb.) című dalok új hangszerelésben, a hazai jazz élet legkiválóbb zenészeinek előadásában szólalnak meg.
A lemezen közreműködnek: Hárs Viktor, Borlai Gergő, Gyenge Lajos, László Attila, Wolf Péter, Borbély Mihály, Fekete-Kovács Kornél, Schreck Ferenc, Wolf Kata.

Soltész Rezső – ma is sokak kedvence – ezzel a lemezzel egy felnőtt generációhoz szól, azokhoz, akik legszebb, legfiatalabb éveiket azokban az években élték, amikor egy egész ország énekelte ezeket a slágereket.

Soltész Rezső „Rejtély” című lemeze egy trilógia első része.

Track lista

1. Rejtély 3.32
2. Merre jártál 3.06
3. Hulló falevél 2.39
4. Egy esős vasárnap 3.12
5. Nem adlak másnak 3.11
6. Vártam rád 3.03
7. Szeretni bolondulásig 3.20
8. Idegenek az éjszakában 2.59
9. Úgy koppan az eső 3.31
10. Mostanában hosszabbak az éjszakák 2.53
11. Szeretném bejárni a Földet 3.50
12. Kicsit szomorkás 3.51
13. Szeretni kell 3.18
14. Várlak én 2.34

Kiadó: Soltész Reklám Kft. SMG Records 001/2008
Honlap: www.solteszrezso.hu
Soltész Rezső újra CD-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top