Nyereményjátékok

Beszélj nyáron múlt időben a plusz kilókról!

Ugye te is szeretnél végre biztosra menni, és úgy leadni a plusz kilókat, hogy egy életre szabadulj meg tőlük?

Ugye te is szeretnéd alkalmazni azt a néhány apró trükköt, amelyekkel hosszú távon eredményest fogyást és egészséges testalkatot érhetsz el?

A Fat Free Fogyókúra Központ felmérései alapján a túlsúlyos emberek nagy része követ el rendszeresen néhány súlyos hibát fogyókúrájában, amitől aztán a kívánt eredmény rendre elmarad, vagy ha sikerül is néhány kilót fogcsikorgatva leadni, néhány hét múlva ugyanott tartanak, ahonnan indultak.

A túlsúlyos emberek nagy része diétája során

túl keveset, (vagy túl sokat)
túl egyoldalúan,
túl rendszertelenül, (egyik nap ennyit, másik nap annyit)
túl kevésszer eszik,

edzésében pedig

túl rövid ideig,
túl magas intenzitással,
túlontúl kampányszerűen,
túlságosan megerőltető mozgást végez, amely még az ízületeknek sem tesz jót!

Ha te is közéjük tartozol, akkor hadd hívjam fel a figyelmedet, hogy ezek az apróságok már éppen elegendőek ahhoz, hogy sajnálatos módon soha ne fogyjál le!

Néhány egyszerű, titkos trükköt alkalmazva viszont elérheted, hogy életmódod szépen, fokozatosan alakuljon át, hogy soha többé ne okozzon problémát az a pár makacs kiló, és hogy szinte észrevétlenül maradjál vékony, sportos, csinos, és egészséges!

Gondold el, milyen csodálatos lenne, ha nyáron, 15 kg-val kevesebben mesélhetnél barátnőidnek erről a néhány egyszerű trükkről, és tanácsaiddal segíthetnél nekik is, hogy múlt időben beszélhessenek ők is a súlyfeleslegükről!

Nézzük, mindezt hogyan érheted el!

A Fat Free Fogyókúra Központ szakemberei ingyenes konzultációnkon először is felmérik, hogy mennyit kellene fogynod. Ezután vallanod kell jelenlegi táplálkozási szokásaidról, kedvelt ételeidről. Ezek után dietetikusunk személyre szabott étrendet készít számodra, amelynek segítségével nem kell lemondanod semmiről, és amelynek betartása a legkisebb gondot sem fogja okozni számodra. Személyi edzőink pedig megtalálják neked azt a zsírégető mozgásprogramot amely a leginkább testhez álló, hogy egyszer se akard majd kihagyni!

Ha szeretnéd megismerni te is ezt a néhány egyszerű trükköt, akkor még most kérjél időpontot ingyenes állapotfelmérésünkre, és konzultációnkra (06/30-599-0631) és a Nők Lapja Café olvasójaként fogadj el tőlünk egy 18.000 Ft értékű ajándék Testsúlycsökkentő Kupont nyolc hetes programunk mellé, amelyet március 31-ig válthatsz be!

 

www.fatfree.hu

E-mail: heder.eva@chello.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top