nlc.hu
Nyereményjátékok
Tavaszi családi kalandok a Kolpingban

Tavaszi családi kalandok a Kolpingban

Szeretnél egy kicsit kikapcsolni az anyuka üzemmódból? Több időt tölteni a családoddal, amikor végre egymásra is figyelhettek?
Miért várnál nyárig?

 

Amikor végre apának sem kell munkába rohanni, te sem lavírozol naphosszat a porszívóval a gyerekjátékok közt, és a kicsik is új barátságot köthetnek?

Miért várnál a nyári szabadságig? Van egy szálloda Alsópáhokon, ahol nem csak nyáron várják izgalmas kalandok a családokat. A Kolping Hotel az elmúlt években a tartalmas pihenésre vágyó családok első számú kedvence lett, és ez nem véletlen.

Már a környezet is magáért beszél: a 10 hektáros, hatalmas park tavasszal a legszebb. Nem beszélve a sok kalandról, amit a jó idő kínál. A babajátszótéren már sorakoznak a homoksütik, lengenek a hinták, és a rugós állatok is bevetésre várnak.

 

A nagyobbak kifáradásig ugrálnak a trambulinon, kalózkapitányt játszanak a kalandjátszótéren, és a gokartversenyen is komoly küzdelem folyik!

Itt nem látsz unatkozó gyereket, még rossz időben sem. Az ország legnagyobb szállodai játszóházában, Bobóországban folyamatosan lekötik az örökmozgókat.

 

Most az ár is sokkal kedvezőbb!

 

Áprilisi bolondság

15% kedvezmény

A részleteket keresd honlapunkon >>>

Még 4 ok, hogy tavasszal útnak induljatok!

Most családi pihenés közben ingyenes tanfolyamokon is részt vehetsz:

 

Kérj személyre szabott árajánlatot most! >>>

 

Részletekért és további akciókért látogass el honlapunkra: www.kolping.hotel.hu

Tel: 83/344-143, E-mail: sales@kolping.hotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top