Nyereményjátékok

A családbarát szálloda

Egész évben nyitva tartó, vízparti szállodánk családbarát, ami azt jelenti, hogy a család minden tagjának, a legifjabbaktól a legidősebbekig, akár aktív, akár passzív pihenésre vágyik, mi biztosítjuk a gondtalan nyaralást.

Balatonalmádi a Balaton északi partján terül el, amely a déli part településeihez képest nyugalmasabb, csendesebb, családok pihenésére kedvezőbb feltételekkel rendelkező város. A fürdőzés mellett ideális kiindulópont kirándulásokhoz, városnézésekhez.
Hotelünk a parton található, ahonnan a régi időket idéző hangulatos parti sétány és a pezsgő városközpont egyaránt 5 perces sétával elérhető.

Egész évben nyitva tartó, vízparti szállodánk családbarát, ami azt jelenti, hogy a család minden tagjának, a legifjabbaktól a legidősebbekig, akár aktív, akár passzív pihenésre vágyik, mi biztosítjuk a gondtalan nyaralást.
A 3*-os Hotel Monopoly minden igényt kielégítően van felszerelve és vendégszerető személyzetünk még kellemesebbé varázsolja a nálunk töltött napokat.

Klimatizált szobáink a földszinten kertkapcsolatosak, az emeleten balatoni panorámásak.
Összesen 27 db kábeltelevízióval, hűtőszekrénnyel és zuhanyzóval illetve néhány esetben fürdőszobával ellátott szoba áll vendégeink rendelkezésére.
A szállodában a szobák többsége 2-3 ágyas, de nagycsaládok részére 6 ágyas apartmant is tudunk biztosítani.

Az ősfákkal, bokrokkal és virágokkal teli kertünk közvetlen a tó mellett terül el, ahol minden feltétel adott a nyugodt és zavartalan pihenésre.

Éttermünkben és különálló két bárunkban ízletes ételeket és hűsítő italokat kínálunk. Magyaros vendéglátás társul az egészséges étkezéssel.
A reggeli mindig svédasztalos, bőséges választékkal. Sokszínű étlapunkról választhatnak ebédet, vacsorát, és lehetőség van vegetáriánusok és liszt érzékenyek számára megrendelt ételek készítésére is.
Napközben kerti grillteraszunkon is étkezhetnek, igazi nyári hangulatban.

Modern Wellness részlegünkben gőzkabin, szauna gyermekpancsoló, jakuzzi és egy sokoldalú élménymedence is biztosítja a szórakozást és a felfrissülést.

Szállodánk minden kedves vendégünk számára tartalmas, élményteli időtöltést biztosít.
A nyári balatoni fürdőzés mellett a saját strandunkon – ami rossz idő esetén a Wellness részben pótolható – változatos sportolási lehetőséget nyújtunk a vízi és szárazföldi sportok kedvelőinek egyaránt. Vitorlásoktatást tartunk a 8-14 év közötti korosztály számára és igény esetén vitorlástúrákat szervezünk. Csónakokat, vízibicikliket, kenukat, kajakokat tudunk biztosítani vendégeink számára. Természeti adottságaink a horgászat szerelmeseinek is kedvező lehetőségeket nyújtanak.
A szálloda területén teniszpálya, lengőteke, ping-pong asztal és csocsó is található.
Mivel Balatonalmádi a balatoni kerékpározás fővárosa, és Hotelünktől nem messze található a balatoni kerékpárút 0-s km köve, ezért fontosnak tartjuk, hogy vendégeink ittlétük alatt két keréken is megismerjék a környéket. Többféle bicikli áll rendelkezésükre.

A gyerekek játszhatnak a hotel játszóterén, rossz idő esetén a játszószobában.
Főszezonban animátor gondoskodik a kicsik változatos programjairól.

Természetesen különböző ajánlataink vannak a testi-lelki felfrissülésre vágyó hölgyeknek is. Szépítő- frissítő masszázsokat, kozmetikai lehetőségeket és szabadtéri edzéseket, (vizi és kinti aerobic, jóga) kínálunk.

Megközelíthetőségünk: autóval az M7-es autópályától 20 km-re található a komlexum, ami Almádiban a 71. számú úttal párhuzamosan helyezkedik el. Vasútállomás és buszpályaudvar 600 m-en belül található.
Gépkocsi parkolónk zárt és őrzött, használata díjtalan.

Egyéb szolgáltatásaink:

– egész épületben internet elérés

– 30 fős, jól felszerelt konferenciatermünk szintén klimatizált, valamint projektor, vetítővászon, internet hozzáférés és csodálatos balatoni panoráma teszi teljessé a céges rendezvények, tréningek lebonyolítását.

– vállaljuk különböző rendezvények (esküvők, eljegyzések, bankettek, ballagási ebédek, évfordulók, születésnapok, legénybúcsúk stb.) szervezését, lebonyolítását. Éttermünkben 100 főig tudunk vendégeket kiszolgálni.

– a környék nagyon sok programlehetőségben bővelkedik, ( városnézés, túrázás, kirándulás, hajóutak, borkóstolók stb.) ezeknek a megszervezésében maximálisan állunk vendégeink rendelkezésére.

– Üdülési csekkel és bankkártyával is fizethet nálunk.

 

Elérhetőségeink:
Címünk: 8220 Balatonalmádi Neptun u. 15.
Levelezési cím: 8220 Balatonalmádi, Pf.: 100.
Tel : + 36 88 439 – 150
Fax: + 36 88 439 – 152
Web: www.hotelmonopoly.hu
E-mail: info@hotelmonopoly.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top