Nyereményjátékok

Aréna könyvek a megújulásunkra

Ismerkedj meg az Aréna Kiadó könyveivel - változatos témák között barangolhatsz!

WELLNESS-KÖNYVEK SOROZAT:
Dr. Susanna holt:
GI-ÉTREND
Könnyű fogások a karcsúság és az egészség megőrzéséhez
Ár: 3990 Ft

Étrend, ami karcsúsít, energiával tölt fel, egészségessé tesz és még ízletes is? Nem túlzás, a GI-rendszer megalkotói felvették a harcot az egészségre káros divatdiéták ellen, és egy valóban hatékony és egészséges rendszert állítottak fel. A glikémiás index kutatásának egy elismert szakembere magyarázza el, mi is ez valójában, és azt, hogy miként tudunk teljes életet élni az alacsony GI-vel. Bebizonyosodott, hogy segítségével sokat tehetünk a cukorbetegség megelőzése és kezelése érdekében. Emellett fontos szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében, a testsúly csökkentésében és általában az egészséges életmód kialakításában.

Ebben a 150 darab, alacsony GI-s receptet tartalmazó gyűjteményben bármilyen alkalomhoz illő étel megtalálható – ha ezek alapján állítjuk össze étrendünket, szervezetünk segítőtársává válunk.

Évezzük az életet alacsony GI-s ételekkel!

A könyv szerzője dr. Susanna holt, tapasztalt dietetikus azt követően kezdett el érdeklődni a táplálkozástudomány iránt, miután megtapasztalta, hogy az ételek milyen erőteljes hatással lehetnek teljesítményünkre és hangulatunkra. A szerző 15 éve foglalkozik GI kutatással.

OTTHON-KÖNYVEK SOROZAT:
ÍZEK, ILLATOK, FORTÉLYOK

Remek, jól bevált receptek, ötletek minden évszakra

160 oldal, végig színes, sok képpel
Méret: 23 x 28 cm
Kiskereskedelmi ár: 4 390 Ft

Őszintén reméljük, a vidéki éléskamrákról szóló fejezetek arra ösztönzik majd az olvasót, hogy a konzervek és mirelitek világában, a túlterhelt hétköznapokon is szakítsanak időt a természet szépségeire, az évszakok apró változásaira. Leljék örömüket újra a süteménysütésben, a savanyításban, a befőzésben, próbálják ki az egyszerű és természetes patikaszerek, illatos szépítőszerek és potpourrik elkészítését, ünnepeljék az esztendő nevezetes ünnepeit az évszakra jellemző, természetes díszekkel és ételekkel! Igazán szemet gyönyörködtető képek segítségével, rövid és célratörő magyarázatokkal bárki számára könnyen elkészíthető ötleteket kínál a kiadvány.

TV PAPRIKA-KÖNYVEK:
ALACSONY SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTELEK

Méret: 19 x 23,5 cm
Terjedelem: 256 oldal
Kiskereskedelmi ár: 3 690 Ft

Egyre többen tudatosan figyelünk az egészségünkre – ehhez természetesen hozzátartozik a rendszeres étkezés is. A rendkívül sikeres TV Paprika-könyvek sorozatban megjelenő kiadvány ezúttal nem csupán a finom ízeket helyezi előtérbe, de azt is szem előtt tartja, hogy az étel megfelelő alapanyagokból készüljön és emellett egészséges is legyen – megőrizve ezzel karcsú vonalainkat és egészségünket is. A receptek végén közlik az étel tápanyag-, kalória-, zsír-, szénhidrát-, és fehérjetartalmát. A kiadványt hasznos tálalási javaslatok, főzési praktikák és étvágygerjesztő fotók teszik még vonzóbbá mind az olvasni, mind a főzni vágyók számára.

 

 

Ízvarázs füzetek:
ZSÍRSZEGÉNY ÉTELEK

Méret: 13 x 19 cm
Oldalszám: 64
Ár: 849 Ft

Próbáljuk ki a füzetben található receptek bármelyikét, és azonnal belátjuk majd, hogy a ,,zsírszegény” szó nem feltétlenül rokon az ,,ízetlen”, vagy a ,,nem laktam jól” kifejezésekkel. Válogassunk a barbecue finomságok, saláták, és ázsai különlegességek között, melyeknek elkészítése olyan gyors és egyszerű, hogy nem érdemes pizzát rendelni főzés helyett. Arról nem is beszélve, hogy a Zsírszegény ételek ínycsiklandó receptjei alakunk megőrzésében is segítenek.

 

 

TV PAPRIKA-KÖNYVEK:
EGY FALAT JAPÁN

Méret: 19 x 20,5 cm
Terjedelem: 252 oldal
Kisker. ár: 3 550 Ft

A japán konyhát a történelem, a földrajz, a vallás és az éghajlat alakította a világon egyedülállóvá. A japánok konyhaművészete sok évszázadon keresztül fejlődött egy csodálatos és összetetett sokszínű civilizáció részeként, amelyre eleinte még hatással volt az ázsiai kontinens, ám később a maga sajátos módján vált mind kifinomultabbá. A japán konyhaművészet sikerének alapja a kiváló alapanyag. Az Egy falat…-sorozat legújabb kötetében a szerzők egy európai ember számára most is távoli, misztikus világ konyhaművészetét, illetve receptjeit mutatja be.

ÍZVARÁZS FÜZETEK:
CSODÁS, CSOKIS SÜTEMÉNYEK

Méret: 13 x 19 cm
Terjedelem: 64 oldal
Kisker. ár: 849 Ft

Ritka az olyan ember, aki nemet tud mondani egy szelet csokira – de annál többen vagyunk, akik nem tudunk ellenállni a kísértésnek. Édes, krémes, lágyan olvadó, magával ragadó ízvilág – és még fokozhatnánk – egyszóval tökéletes. Ha vendéglátáskor biztos sikerre vágyunk, a csokoládés sütemények mindig a legjobb választás. Szinte biztos, hogy a csokis szeletek, piskóták, torták és brownie-k között mindenki talál egy új receptet, ami az ő kedvenc, mennyei csokoládés sütije lesz. Engedjünk utat az édes, csokoládés csábításnak! Ezt a pompás receptgyűjteményt nem csak csokoládéfüggőknek ajánljuk!

PRAKTIKA KÖNYVEK:
TAVASZVÁRÓ KÉZMŰVES AJÁNDÉKOK

Méret: 21,5 x 28 cm
Terjedelem: 96 oldal
Ár: 2 990 Ft

A húsvét a hagyomány szerint a tavasz ünnepe – a név angol nyelvű megfelelője,a ,,Easter” szó egy sokkal régebbi pogány ünnepre vezethető vissza, amelyet Eostre istennő tiszteletére tartottak. Ő a tavasz, a megújulás, és a napfelkelte angolszász istennője volt. Az ő termékenységi szimbóluma a nyúl és a tojás.
A nyuszik, a bárányok és libák barátságos csapatát a tavaszváró húsvét ünnepére hívtuk, és lehet, hogy egész tavasszal velünk maradnak – de ha szeretnénk, akár egész évben is.
Ünnepeljük az év leginspirálóbb évszakát az egyszerű, kézzel varrt alkotások ellenállhatatlan gyűjteményével. 25 elragadó tárgy: bájos nyuszik, libák és falvédők, ölelnivaló bárányok, patchwork táskák és papírból készült üdvözlőlapok sarkallnak minket az alkotásra. A lépésről lépésre megadott útmutatók valamint sablonok csodálatos eredményt garantálnak mindenkinek, szakmai előképzettségtől függetlenül. Készítsünk tökéletes tavaszi díszeket és ajándékokat, hogy megoszthassuk őket szeretteinkkel és barátainkkal, vagy hangulatosabbá tegyük otthonunkat, az ünnepeket!

 

Ízvarázs füzetek:
OLASZ KEDVENCEK

Méret: 13 x 19 cm
Oldalszám: 64
Ár. 849 Ft

Ha belelapozunk a könyvbe, érezhetjük a jellegzetes illatokat, a felejthetetlen olasz ízeket, azonnal megtervezhetjük az esti vacsoraparti menüjét. Reméljük, a kedves Olvasó is mindent megtalál, ami az olasz konyha elhagyhatatlan tartozéka, és hamisítatlan itáliai hangulatot varázsolunk az asztalra. Ezt segítik a legkedveltebb olasz tészta- és rizs receptek, a jellegzetes olasz főételek és desszertek.
Buon appetito!

 

 

ÍZVARÁZS FÜZETEK: CSÁBÍTÓ MUFFINOK

Méret: 13 x 19 cm
Terjedelem: 64 oldal
Bolti ár: 849 Ft

Ha hirtelen a hatalmába kerít minket a kísértés egy könnyed, édes élvezetre, a frissen sütött, számtalan ízesítésű muffin lehet a megoldás. A muffinok gazdag ízkavalkádja, az ehhez választható habos-krémes díszítések – időről időre elkápráztatják a mennyei ízekre vágyókat …vagyis mindannyiunkat….
Egyszerű elkészíteni és nagyszerű élvezni a muffin különböző variációit – nem csoda, hogy a muffin világszerte közkedvelt. Tálalhatjuk, forrón, langyosan vagy hidegen , ötórai teához vagy különálló desszertként vagy akár uzsonnára is igazi csemege – rengeteg ,,ürügyet” találhatunk a tökéletes kis süti élvezetére. Ne feledjük, a muffin mindig aznap a legfinomabb, amikor elkészül…mert nem lehet ellenállni a kísértésnek, és a füzetben található, változatos, könnyen elkészítő recepteknek.


PRAKTIKA-KÖNYVEK:
KREATÍV ÖTLETTÁR – BARÁTSÁGOS OTTHON

Méret:21,5 x 28 cm
Terjdelem: 144 oldal
Bolti ár: 3 690 Ft

Több mint 35 ellenállhatatlan, megvarrható tárgy
Tegyük elbűvölővé otthonunkat egyszerűen elkészíthető, elbűvölő és bájos kiegészítők gyűjteményével!
Ennek a könyvnek a birtokában a közeljövőben biztosan nem fogyunk ki az ötletekből, majd az esős napokat is szívesen töltjük kedvenc karosszékünkben. A kiadványban ötletek színes választékát találjuk otthonunk minden helyisége számára, bájos angyalkák, rövid lábú kutyusok, kedves cicák, vicces lovacskák és vidám természetű mackók képében. Több mint
35 magával ragadó ötlet – a hangulatos díszpárnától a vendégpapucsig, a csodálatos táskákon át a pihe-puha játékokig. A konyha, a fürdőszoba, a gyerekszoba és még a kert is melegséget árasztó, barátságos otthonná változik. A könnyen követhető, lépésről lépésre megadott leírások, érthető ábrák és valós méretű sablonok garantálják a nagyszerű eredményt.

 

Ízvarázs – füzetek:
50 GYORS RECEPT CSIRKEFILÉBŐL

Méret: 13 x 19 cm
Terjedelem: 54 oldal
Kisker. ár: 849 Ft

Egy fárasztó nap után a legjobb ételeket csirkefiléből készíthetjük el. Nincs benne csont, nincs rajta bőr, alacsony zsírtartalmú és százféleképpen az asztalra varázsolhatjuk: dobva-rázva, grillen, barbecue-lapon, serpenyőben, vokban. Ízlés szerinte, mindenki a kedvenc fűszerével, köretével bolondíthatja meg.


 

 

 

Ízvarázs-füzetek:
VENDÉGVÁRÓ LAKOMÁK – VILLÁMGYORSAN

Méret: 13 x 19 cm
Terjedelem: 64 oldal
Kisker. ár: 849 Ft

Este, munka után arra vágyunk, bárcsak az étel perceken belül az asztalra kerülhetne. Bármilyen hihetetlen, ehhez nem szükségeltetik varázslat, csak a Vendégváró lakomák – villámgyorsan receptgyűjteménye. A nagyszerű főételektől a szupergyors desszertekig tápláló és percek alatt elkészíthető recepteket találunk vendégváráshoz és a családi asztalra egyaránt.

 

 

Aréna 2000 Kiadó
www.arena2000.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top