Nyereményjátékok

Szervezd utazásaidat kényelmesen, otthonról!

Már csak pár hét van a nyaralásig és még nincs meg a szállásotok? Vagy elfelejtettél biztosítást kötni és bezárt az összes utazási iroda? Vagy kiugranál egy hétvégére a barátnődhöz Londonba és a legolcsóbb repülőjegyre lenne szükséged? Szeretnél a pároddal elutazni egy wellness hétvégére, de nincs időd órákat böngészni a neten? Ugye ismerős?

A C-Travel.hu-n mindent megtalálsz, ami az utazáshoz kell: kereshetsz belföldi szálláshelyet, válogathatsz a hotelek csomagajánlatai (wellness, családi, nászút, ünnepi stb) között, foglalhatsz repülőjegyet és szállást a világ bármely pontjára, kiválaszthatod és összehasonlíthatod a legmegfelelőbb biztosítást az utazáshoz.

Mindez csak pár kattintás és akár egy óra alatt megszervezhetsz egy siófoki vagy akár egy római hétvégét!

Ha tengerparti nyaralásra vágysz, felfedező körutazásra, kubai forró hangulatra, vagy a Kanári-szigeteken pihennéd ki magad, akkor sincs más dolgod, minthogy kiválasztod az adott országot és máris kilistázódnak a megfelelő ajánlatok.

Nincs katalógusnyálazás, rohanás irodából irodába, hogy ki adja a legjobb ajánlatot, kényelmesen elintézhetsz otthonról mindent.

Érdemes utazás előtt tájékozódni…
Még attól sem kell tartanod, hogy csalódás ér a szállodában, hiszen mielőtt lefoglalod a szobát, megnézheted, hogy más utazók, hogyan értékelik az adott hotelt, vagy hasznos tippeket, tanácsokat is olvashatsz az egyes városokról, országokról. Nyaralás után pedig Te is elmondhatod véleményedet, feltöltheted képeidet, videóidat, megírhatod élményeidet.

 

Szóval eldöntöttük, hogy külföldön gyönyörű tengerparton tartjuk az esküvőnket. A Maldív szigeteket választottuk. Gyönyörű fehér homok, türkiz tenger, képeslapra illő táj.

 

 

 

 

Ilyen egy igazi forró party Ibizán!

 

 

 

 

 

A határon kitöltöttünk egy papírfecnit, és könnyedén beléptünk Ukrajnába, ahol tombol a tigrismintás izompóló, és az autóstáskák második generációja…

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top