Nyereményjátékok

Extra Frizura magazin

A szepsegszalonok.com és az extra frizura közös játéka!

A szepsegszalonok.com az Online lapcsoport új professzionális szépségipari portálja, mely számtalan új információt nyújt látogatóinak. Tematikus csoportosításban megtalálsz itt mindent, ami a szépséggel kapcsolatos. Olvashatsz kozmetikáról, sminktetoválásról, szoláriumokról, fodrászati és műkörmös témákról, illetve életmóddal, alakformálással kapcsolatos oldalunkon a wellness és masszázs világába is elkalauzoljuk Olvasóinkat.Szalonkeresőnkben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb árszínvonalú, szolgáltatású szalont!

Látogass el a http://www.szepsegszalonok.com oldalra, és mindenre fény derül!

 

A tavasz sok kis csodájával együtt a megújulásra és a változásra való vágyat is felébreszti bennünk. Ez idő tájt mi nők, különösen szeretnénk valami szebbet, valami újabbat. Ez lehet egy merőben más hajszín vagy egy vadonatúj frizura. Aki eddig még nem szánta rá magát a változtatásra, most itt az ideje, hogy belevágjon. Az Extra Frizura tavaszi számában több mint 100 divatos hajviseletet mutatunk be, és csak önökön múlik, hogy melyiket választják. A szép, divatos frizura elkészítésével természetesen nem fejeződik be a hajunkkal való törődés. Mint tudjuk, a hajviseletünk is egyfajta tükör, mely a stílusunkat és egyben az önmagunkkal szembeni igényességünket jeleníti meg. Éppen ezért fontos, hogy megtanuljuk az otthoni frizurakészítési trükköket ahhoz, hogy mindig ragyogóan nézzünk ki, ne csak azokon a napokon, amikor a fodrászunknál voltunk. Környezetünk káros hatásai és az évszakok változása nem csak az arcbőrünket, hanem a fejbőrünket és a hajunkat is megviseli. Ahhoz, hogy frizuránk napról napra sugárzóan szép és jól ápolt legyen, fontos a rendszeres és szakszerű kezelés, amihez gyakorlati tanácsokkal és tippekkel látjuk el olvasóinkat, és egyben információt nyújtunk a legújabb készítményekről is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra Finomságok, extra ötletek

Megújult külsővel és belső tartalommal.

A március teljes megújulást hozott az Extra Finomságok magazin életében.

A legfeltűnőbb változás első pillantásra szembetűnő, hiszen a magazin mérete jóval kisebb az eddig megszokottnál.

Az új méret célja, hogy könnyebben kezelhető, átlátható legyen a tartalom, nem utolsósorban pedig ezzel is jelezni szeretnénk, hogy a megújult gasztronómiai magazin szeretne nyitni a fiatal, főzés területén igen lelkes olvasókkal.

A méret azonban nem jelenti a receptek számának egyenes arányú csökkenését, sőt! Több mint száz recept található a lapban, méghozzá olyan módon rendszerezve, hogy mind az egészségesen élő, esetleg diétázó, mind a kulináris élvezeteknek hódoló, de kalóriákat nem számláló olvasóink is megtalálják a saját szájízüknek valót.

Olyan új rovatokkal bővült a lap, mint az Ebédszünet, melyben az irodában dolgozók kapnak ötleteket az egészséges és könnyű munkahelyi ebéddel kapcsolatban vagy a 2 in 1, amely azon háziasszonyok dolgát hivatott megkönnyíteni, akik diétáznának, ám közben a családot is el kell látni tartalmas ebéddel vagy vacsorával. A Gyorsvacsorák rovat talán nem igényel magyarázatot, hiszen 20-30 perces ételek receptjei közül válogathatnak.

A végeredmény pedig egy fiatalos, stílusos, friss és könnyed magazin, amelyet úgy is jellemezhetnénk: több mint recept. Hiszen a finom ételek mellett érdekes hírek, konyhatechnológiai cikkek, könyvajánlók és persze diétás tanácsok is várják az olvasókat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top