Nyereményjátékok

Szenzációs SENSEO®

HD 7810 Senseo Kávéfőző - Senseo® - Szenzációs ízű, frissen főzött kávé minden csészében!. A Philips Senseo® kávéfőző és a Douwe Egberts Senseo® kávépárnák segítségével könnyedén és gyorsan elkészíthet egy csésze szenzációs ízű Senseo® kávét!

Senseo® – Szenzációs ízű, frissen főzött kávé minden csészében!.

A Philips Senseo® kávéfőző és a Douwe Egberts Senseo® kávépárnák segítségével könnyedén és gyorsan elkészíthet egy csésze szenzációs ízű Senseo® kávét!

Ez a forradalmian új kávéfőzési eljárás nagy népszerűségnek örvend már Nyugat-Európában, és most elérkezett Magyarországra is.

Csatlakozzon Ön is a 20 millió Senseo® rajongó táborához!

Szenzációs formatervezés és kávé!

A Senseo® kávéfőzővel fél perc alatt elkészítheti szenzációs ízű Senseo® kávéját, mindemellett kifinomult formatervezésével konyhájának dísze is lesz egyben. Ezzel a kávéfőzővel minden csésze kávét frissen készítheti el. Egy gombnyomással egyszerre egy vagy két csésze kávét főzhet. A Senseo kávéfőző és kávépárna együttesen biztosítja, hogy a felhasznált kávé és a víz aránya mindig állandó. Ennek az egyedi főzési eljárásának köszönhetően mindig szenzációs ízű kávét főzhet.

Két gyönyörű változat

A kifinomult formatervezésű kávéfőző most három színben is elérhető annak érdekében, hogy Ön megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő készüléket: Senseo® Kék, fehér és fekete színekben.

Ízletes kávé kényelmesen használható párnákban

A Douwe Egberts Senseo® kávépárnák a Philips Senseo® kávéfőzőkhöz lettek kifejlesztve. A Douwe Egberts® több mint 250 éves kávékészítési szakértelme, a gondosan kiválasztott kávéfajták, azok pörkölése, őrlése és a Philips-szel együtt kidolgozott különleges kávéfőzési eljárás biztosítja a kávé szenzációs ízét és finom krémességét.

Az igazi, szenzációs ízű, gazdagon habos SENSEO® kávét a Philips SENSEO® kávéfőzőjével egyedül a Douwe Egberts SENSEO® kávépárnákból készítheti el.

Az Ön ízlésének megfelelő kávé választék!

  • Dark Roast az erős telt íz kedvelőinek
  • Regular a gazdag, zamatost íz kedvelőinek
  • Decaffeinated a koffeinmentes kávé kedvelőinek.

Két világmárka egy asztalon: a Philips és a Douwe Egberts közös innovációja a SENSEO® kávéfőző rendszer

A világ első alacsony nyomású, párnaalapú kávéfőző rendszerének, a SENSEO®-nak a különlegessége a szabadalmaztatott kávéfőzési eljárásban és a magas minőségű Douwe Egberts SENSEO® kávépárnáiban rejlik, amelyek együttesen biztosítják a szenzációs ízű SENSEO® kávét. A Philips SENSEO® készüléke ötvözi a modern formatervezést és a legfejlettebb technológiát, ami rendkívül egyszerű és gyors használattal párosul. A Douwe Egberts SENSEO® kávépárnák egyedisége pedig azon a fejlesztési elven alapul, hogy a kávé előre adagolva, speciális feldolgozással kerül az apró párnákba, s ezzel a kávékészítés folyamata nemcsak lényegesen lerövidül, hanem minden egyes alkalommal ugyanolyan magas minőséget biztosít.

A SENSEO® kávéfőző rendszert először Hollandiában mutatták be 2001-ben. Világszinten több mint 20 millió SENSEO® készüléket értékesítettek a bevezetés óta eltelt 7 évben. A SENSEO® kávéfőző rendszer nemzetközi szinten kiemelkedő világsikernek örvend, Európában pedig ismertségének és elismertségének aránya gyorsabban növekszik bármely más háztartási készüléknél. (Megelőz olyan technikai innovációkat is, mint a CD, a DVD vagy a mobiltelefon!).

A készülék használata, és ezáltal a kávéfőzés menete igen egyszerű: csupán három lépésből áll. A levehető víztartály feltöltése után egy – vagy igény szerint kettő – SENSEO® kávépárnát kell a SENSEO® kávéfőző kávétartójába helyezni. A készülék fedelének lezárása után meg kell nyomni a megfelelő gombot attól függően, hogy egy vagy két csésze kávét szeretnénk készíteni. Néhány másodperc után kész a szenzációs ízű SENSEO® kávé gazdag habréteggel, ami nemcsak ízre, de látványra is különleges.

Érdekességek a SENSEO® kávéfőző rendszerről:

  • 3 év ötlefejlesztést 7 év termékfejlesztés követett.
  • A SENSEO® párnaalapú kávéfőző rendszert Hollandiában mutatták be először 2001 februárjában.
  • A 2001 óta eltelt 7 évben 9 országban vezették be a SENSEO® kávéfőző rendszert.
  • A terméket bevezető országokban a gépeladásban évente mintegy 30%-os növekedés figyelhető meg.
  • A SENSEO® használók hetente átlagosan kb. 70 millió csésze SENSEO® kávét készítenek.
  • A Franciaországban, Hollandiában és Németországban végzett fogyasztói felmérések rendkívül jó eredményt mutatnak: 95% fölött van a nagyon elégedett illetve elégedett fogyasztók aránya. A szenzációs íz és a kényelmes használat ugyancsak magas pontszámot ért el.
  • A SENSEO® használók 80%-a ajánlja tovább másoknak a SENSEO® kávéfőző rendszert.
  • Hollandiában, Franciaországban, Németországban és Belgiumban a SENSEO® a legnépszerűbb kávéfőző.
  • Európában a SENSEO® párnaalapú kávéfőző rendszer ismertségének és elismertségének aránya gyorsabban növekszik bármely más háztartási készülékénél, olyannyira, hogy már „lehagyott” olyan innovációkat mint a CD, DVD és a mobiltelefon.

A SENSEO® kávéfőző rendszerrel és az aktuális promóciókkal kapcsolatban további információ található a www.senseo.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top